Başkan Abdullah Özyiğit’ten 19 Mayıs mesajı... | MERSİN MOZAİK

Başkan Abdullah Özyiğit’ten 19 Mayıs mesajı...

Başkan Abdullah Özyiğit’ten 19 Mayıs mesajı... mersinmozaik.com

Özyiğit, "Yenişehir Belediyesi olarak eğitim, kültür ve spor gibi yaşamın her alanında gençlerimizin yanında olmaya devam edeceğiz. Gençlerimizin başarısını en büyük gurur olarak görüyoruz. 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kutlu olsun. Tüm gençlerimize başarılarla dolu nice bayramlar diliyorum. Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere tüm kahramanlarımızı saygı ve minnetle anıyorum.”

Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nı yayımladığı mesajla kutladı.

Mesajında gençliğin önemine dikkat çeken Özyiğit, “Büyük bir gurur ve coşkuyla, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı'nı kutlamanın mutluluğunu yaşıyoruz.

19 Mayıs 1919’da Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün önderliğinde milletimizin gösterdiği kararlılık ve birlik ruhu Türkiye Cumhuriyeti'nin temellerinin atılmasında büyük rol oynamıştır. O gün, milletimizin bağımsızlık ve özgürlük mücadelesi için atılan cesur adımların başlangıcı olmuştur.

Gençlerimizin aydınlık yarınlara olan inancı, enerjisi ve vizyonu Türkiye'nin ilerlemesinde ve gelişmesinde büyük bir güç kaynağıdır. Gençlerimiz geleceğimizin mimarları olarak, vatanına ve milletine duyduğu sevgi ve bağlılıkla ülkemizi daha da ileriye taşıyacaklar. Bizler de tüm gücümüzle gençlerimize yol açacak, onları geleceğe hazırlayacağız.

Yenişehir Belediyesi olarak eğitim, kültür ve spor gibi yaşamın her alanında gençlerimizin yanında olmaya devam edeceğiz. Gençlerimizin başarısını en büyük gurur olarak görüyoruz. 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kutlu olsun. Tüm gençlerimize başarılarla dolu nice bayramlar diliyorum.

Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere tüm kahramanlarımızı saygı ve minnetle anıyorum.”görüşlerini dile getirdi.