Vali Pehlivan’ın mesaisi yoğun… | MERSİN MOZAİK

Vali Pehlivan’ın mesaisi yoğun…

Vali Pehlivan’ın mesaisi yoğun… mersinmozaik.com

Vali Pehlivan, tüm kamu kurum ve kuruluşlarının, kamu çalışanlarının, vatandaşlar tarafından iletilen talepler, yapılan başvurulara hassasiyetle yaklaşmasının gerekliliğine dikkat çekti.

Mersin Valisi Ali Hamza Pehlivan, Vali yardımcıları ve kaymakamlarla gerçekleştirdiği toplantının ardından Valilik birimlerini ziyaret ettiği bildirildi.

Valilik bünyesindeki hizmet birimlerini dolaşan Vali Ali Hamza Pehlivan, müdürlerle de toplantı gerçekleştirdi.

Verilen hizmetler ve yapılan çalışmalar hakkında birim müdürlerinden detaylı bilgiler alan Vali Ali Hamza Pehlivan, daha sonra Vali Yardımcısı İbrahim Küçük ve birim Müdürlerinin katılımıyla bir toplantı gerçekleştirdi.

Valilikten yapılan açıklamada, kamu hizmetlerinin etkin, hızlı ve verimli bir şekilde yürütülmesinin devamlılığı açısından, vatandaşlardan gelen başvuruların alınıp taleplerin karşılanması hususunun büyük önem taşıdığını ifade eden Vali Pehlivan’ın, tüm kamu kurum ve kuruluşlarının, kamu çalışanlarının, vatandaşlar tarafından iletilen talepler ve yapılan başvurulara hassasiyetle yaklaşması, gerekli yönlendirmelerin yapılarak, makul zaman içinde neticelendirilmesi gerektiğini belirttiği aktarıldı.