Sosyal Demokrasi Derneği Kırsala Açılıyor… | MERSİN MOZAİK

Sosyal Demokrasi Derneği Kırsala Açılıyor…

Sosyal Demokrasi Derneği Kırsala Açılıyor… mersinmozaik.com

A. Galip Özkan,”Derneğimiz her ne kadar düşünce geliştirip kamuoyuyla paylaşma eksenli olsa da,Toplumun her kesimine ulaşıp birlik ve beraberlik içinde ayrımsız çoğalmayı hedefliyoruz...”

Geçtiğimiz aylarda genel kurulunu gerçekleştirerek yönetim değişikliğine giden Sosyal Demokrasi Derneği Mersin Şubesi, programları çerçevesinde yaşama geçirecekleri proje için sorun tespiti ve veri toplamak için kırsal kesimi dolaşmaya başladı.

Başlangıç olarak merkeze bağlı yerleşim birimlerini dolaşan yönetim kurulu üyeleri, Yüksekoluk Köyü Sulama Kooperatifi Başkanı Babalıklı’yla görüşerek çevredeki sorun ve çözümü üzerine görüş alıverişinde bulundular.

Amaçlarının derneğin tüzüğü çerçevesinde yönetim anlayışına açılım getirerek saptadıkları sorunların çözümüne katkı sağlamak olduğunu belirten Sosyal Demokrasi Derneği Mersin Şubesi Başkanı A. Galip Özkan,”Derneğimiz her ne kadar düşünce geliştirip kamuoyuyla paylaşma eksenli olsa da, Ankara’da katıldığımız başkan ve yöneticiler toplantısında sorunların çözümüne yönelik araştırma ve projeler geliştireme tavsiyesi de aldık. Üyelerimiz ve yönetim kurulu arkadaşlarımızla yaptığımız değerlendirmeler sonucu bir yol haritası belirledik. Bunlardan birisi de kırsala yönelip veri toplayarak sonuçları doğrultusunda gerekli projeyi hazırlayıp yaşama geçirmek. Bugün Yüksekoluk Köyü Sulama Kooperatifi Başkanı Babalıklı’ya misafir olduk. Yaptığımız görüş alışverişi yararlı oldu. Temaslarımıza devam edeceğiz. Toplumun her kesimine ulaşıp birlik ve beraberlik içinde ayrımsız çoğalmayı hedefliyoruz...”dedi.