Adres Okuma Salonu Cıvıl Cıvıl... | MERSİN MOZAİK

Adres Okuma Salonu Cıvıl Cıvıl...

Adres Okuma Salonu Cıvıl Cıvıl... mersinmozaik.com

Mimarlık öğrencisi, "Çok güzel ve yerinde bir hizmet. Sabahları çorba veriyorlar; bardağınızı kendiniz getirmek şartıyla saat 10.00 ve 16.00’da kahve, gün boyuda çay alabiliyorsunuz. Özellikle hızlı internet bağlantısı çok işimize yarıyor. Örneğin ben çizim yapıyorum, dileresem kitap okurum. Özetle herkes okuyup ders çalışarak burada vakit geçirebilir. Emeği geçen herkese sonsuz teşkkürler..."

Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin Kültürpark’ta himete sunduğu Adres Okuma Salonu gençlerin yoğun ilgi görüyor…

Sabah saat 09.00'dan sonra bölgeye akın eden gençler, içeride okuyup zaman zaman dışarıya çıkıp kuşlar gibi cıvıl cıvıl dolaşarak çevreye renk katıyorlar.

Deprem nedeniyle üniversitelerde yüzyüze eğitime ara verilmesi nedeniyle ailelerinin yanına dönen geçler, zamanlarının büyük bölümünü Adres Okuma Salonu'nda geçirdiklerini söylediler...

Sbahları çorba, gün boyuda çay, iki kez kahve olmak üzere üceretsiz ikram sağlandığını belirten geçler, yüksek hızlı internet bağlatısından çok memnun olduklarını da kaydettiler.

Görüşünü aldığımız Gazi Üniversitesi'nde mimarlık okuyan bir öğrenci,"Çok güzel ve yerinde bir hizmet. Sabahları çorba veriyorlar; bardağınızı kendiniz getirmek şartıyla saat 10.00 ve 16.00'da kahve, gün boyuda çay alabiliyorsunuz. Özellikle hızlı internet bağlantısı müthiş işimize yarıyor. Örneğin ben çizim yapıyorum, dilersem kitap okurum. Özetle herkes okuyup ders çalışarak burada vakit geçirebilir. Emeği geçen herkese sonsuz teşkkürler..."diyerek memnuniyeti bildirdi.