TARSUS BELEDİYESİ’DEN KREŞ, OKUMA SALONU VE KÜTÜPHANE AÇILIŞI... | MERSİN MOZAİK

TARSUS BELEDİYESİ’DEN KREŞ, OKUMA SALONU VE KÜTÜPHANE AÇILIŞI...

TARSUS BELEDİYESİ’DEN KREŞ, OKUMA SALONU VE KÜTÜPHANE AÇILIŞI... mersinmozaik.com

Tarsus Belediyesi kente modern kullanım alanları kazandırmaya devam ediyor. Bu kapsamda 59. Kütüphane Haftası etkinlikleri kapsamında 36. Okuma Salonu, 0-3 Yaş Bebek Kütüphanesi ve kreş açılışı gerçekleştirilecek.

Tarsus Belediyesi şehirde okuma kültürünün yaygınlaştırılması amacıyla 59. Kütüphane Haftası etkinlikleri kapsamında kente bir okuma salonu, kreş ve Tarsus’ta bir ilk olan 0-3 yaş bebek kütüphanesi kazandırarak açılış gerçekleştirecek. Bu kapsamda Osmanlı Parkı’nda açılacak okuma salonunun açılış töreni 31 Mart 2023 Cuma günü saat 10.00’da, Dursune ve Mehmet Uzadalı Kreş ve 0-3 Yaş Bebek Kütüphanesi’nin açılışı ise Tarsus Belediyesi Tesisleri’nde aynı gün saat 11.30’da gerçekleştirilecek.

Tarsus Belediyesi kente modern kullanım alanları kazandırmaya devam ediyor. Bu kapsamda 59. Kütüphane Haftası etkinlikleri kapsamında 36. Okuma Salonu, 0-3 Yaş Bebek Kütüphanesi ve kreş açılışı gerçekleştirilecek.

TARSUS’TA KİTAP SEVGİSİ AŞILANIYOR...

59. Kütüphane Haftası etkinlikleri kapsamında, eğitim odaklı hizmetlerine bir yenisini eklemeye hazırlanan Tarsus Belediyesi, kente kazandıracağı yeni eserlerin açılışını yapacak olmanın heyecanını yaşıyor. Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan kentte özellikle eğitim alanında sayısız projelere imza atıyor. Tarsus Belediyesi, bu hizmet anlayışını 59. Kütüphane etkinlikleri kapsamında açılışı yapılacak eserleriyle de taçlandırmaya hazırlanıyor. Bu doğrultuda çalışmalar başlatan Tarsus Belediyesi, Tarsus’ta bir ilki gerçekleştirerek 0-3 Yaş Bebek Kütüphanesi ve kreşi hayata geçiriyor. Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan’ın girişimleri ile başkanlık konutu modern bir kreş ve bebek kütüphanesine dönüştürülüyor. Aynı zamanda kentte 36. okuma salonu da kazandırılıyor.

BOZDOĞAN,“TÜM HALKIMIZ DAVETLİDİR...”

Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan, “ Eğitim alanında kentimize kazandıracağımız yeni eserlerin açılış törenine tüm halkımızı davet ediyorum...” ifadelerini kullandı.