Mersin Alzheimer Derneği Kuruluşunun kutlayacak.,. | MERSİN MOZAİK

Mersin Alzheimer Derneği Kuruluşunun kutlayacak.,.

Mersin Alzheimer Derneği Kuruluşunun kutlayacak.,. mersinmozaik.com

Prof.Dr.Aynur Özge,"Mersin’de 2 Ekim 2016 tarihinde açılışı yapılarak hizmete giren Alzheimer ve Demans İhtisas merkezi 5.yılını kutluyor. 2 Ekim Cumartesi günü kurum önünde buluşacak dernek üyeleri, gönüller ve bağışçılar, pandemi nedeniyle bizzat ziyaret edemedikleri büyüklerimiz için kurumun çevresinde sevgi çemberi oluşturacaklar."

Kurulduğu günden beri başarılı hizmetleri veren Mersin Alzheimer Derneği 02 Ekim Cumartesi günü Engelli Bakım Merkezi açılış yıldönümünün kutlamasını yapılacak.
Mersin Alzheimer Derneği Başkanı Prof. Dr. Aynur Özge, dergimize yaptığı değerlendirmede "Mersinlilerin gönüllerinden kopanlar büyüklerimize yuva olmaya devam ediyor...
Mersin’de 2 Ekim 2016 tarihinde açılışı yapılarak hizmete giren Alzheimer ve Demans İhtisas merkezi 5.yılını kutluyor. 2 Ekim Cumartesi günü kurum önünde buluşacak dernek üyeleri, gönüller ve bağışçılar, pandemi nedeniyle bizzat ziyaret edemedikleri büyüklerimiz için kurumun çevresinde sevgi çemberi oluşturacaklar. Sembolik olarak manevi varlıkları ile hem kurumdaki hastalara hem de kurumun emektar çalışanlarına “sizi unutmadık, yanınızdayız” diyecekler. Keza kesilecek olan 5.yıl pastası da kurumda kalan büyüklerimize ve nöbetçi personele ikram edilecek. Herkesi pandemi kuralları çerçevesinde etkinliğe davet eden yönetim bu vesileyle kurumun var olmasında emeği olan herkese de bir kez daha teşekkür ediyor…"görüşlerini dile getirdi.