NEŞET TARHAN, “SÖZ VERDİĞİMİZDEN FAZLASINI YAPTIK...” | MERSİN MOZAİK

NEŞET TARHAN, “SÖZ VERDİĞİMİZDEN FAZLASINI YAPTIK...”

NEŞET TARHAN, “SÖZ VERDİĞİMİZDEN FAZLASINI YAPTIK...” mersinmozaik.com

Tarhan, "Mezitli halkının huzurundayım. 1 metrekare yeşil alanı, belediye hizmet alanını imara açmayan bir belediyenin başkanı olarak; Mezitli halkının huzurundayım. Söz verdiklerinden fazlasını yapan bir belediye başkanı olarak; Mezitli halkının huzurundayım. Hiçbir kurum ve kişiye 1 kuruş borcu olmayan bir belediyenin başkanı olarak; Mezitli halkının huzurundayım..."

2024 yerel seçimleri yaklaşırken mevcut belediye başkanları göçmişte yaşama geçirdikleri projeleri anımsatıyorlar.

Konuyla ilgili açıklama yapan Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, hiç bir kurum ve kişiye bir kuruş borçlarının olamdığının altını çizerek şu görüşleri dile getirdi:

“10 yıllık belediye başkanlığımda alnım açık olarak, yüzümün akıyla Mezitli halkının huzurundayım. 2014 yılında %44 oy ile seçilirken, MHP ve AKP ittifakı %50 oy almıştır. 2019 yılında %57 oy ile seçilirken MHP ve AKP ittifakı %36,5 oy almıştır yani 2014'de AKP ve MHP'ye oy veren %13 seçmen 2019'da CHP'ye oy vermiştir.2023 milletvekili seçimlerinde CHP %54, cumhur ittifakı %30, emek ve özgürlük ittifakı %12 oy almıştır. 2019'da 6573 yabancı seçmen var iken, 2023'de 5067 Suriyeli + 2069 diğer yabancılar olmak üzere toplam 7136 yabancı seçmen oy kullanmıştır. Mezitli'ye değer katan bir belediye başkanı olarak; Mezitli halkının huzurundayım. Yolsuzluğun, rüşvetin girmediği bir belediyenin başkanı olarak; Mezitli halkının huzurundayım. Söz verdiklerinden fazlasını yapan bir belediyenin başkanı olarak; Mezitli halkının huzurundayım. Kimseye 1 metrekare imar rantı sağlamayan bir belediyenin başkanı olarak; Mezitli halkının huzurundayım. 1 metrekare yeşil alanı, belediye hizmet alanını imara açmayan bir belediyenin başkanı olarak; Mezitli halkının huzurundayım. Söz verdiklerinden fazlasını yapan bir belediye başkanı olarak; Mezitli halkının huzurundayım. Hiçbir kurum ve kişiye 1 kuruş borcu olmayan bir belediyenin başkanı olarak; Mezitli halkının huzurundayım. Çalışanlarına en yüksek ücreti veren bir belediyenin başkanı olarak; Mezitli halkının huzurundayım. 10 yılda Mezitli halkı şu görüşte birleşti; Neşet Tarhan söz verir ise mutlaka yapar. Neşet Tarhan hizmette kesinlikle siyasi düşünce ayrımı yapmaz. İşte böyle bir başkan olarak 31 Mart 2024 yerel seçimlerinde aday adayı olarak takdiri Mezitli halkına bırakıyorum. Düşüncesi ne olursa olsun herkesin, halkın belediye başkanı olarak görevimi sürdürmeye kararlıyım.”

Ek küçük resmiEk küçük resmi

BORCUMUZ YOK, KREDİ KULLANMADIK...”

“Kültür Merkezi’nden, Mezitli Belediyesi Hizmet Binası’na, Amfi Tiyatro’dan Otizm Köyü’ne, Cemevi’ndenTürkiye’nin en başarılı ve en çok tercih edilen Gündüz Bakımevlerine kadar birçok dev yatırımı ilçemize kazandırdık. Sadece 2023 yılında Kapalı Yüzme Havuzu, Lions Sosyal Merkezi’nin temelini attık, 306 kişilik Kız Öğrenci Yurdu’nun da inşasını bitirmek üzereyiz. Tüm bunların yaparken, borcumuz yok ve kredi kullanmadık. Çalışanına en yüksek ücreti veren belediyelerden birisiyiz. Elimden geldiğince çalışan arkadaşlarımı ekonomik anlamda ezdirmemeye özen gösteriyorum. Belediye kadromuz ve halkımız ile birlikte Mersin’de örnek bir belediye olduk. Halkımız Belediyemiz güveniyor ve katılım gösteriyor. Halkımızın bizlere olan güvenini ve desteğini her zaman hissediyoruz. Belediye olarak yaptığımız tüm çalışmalarımıza katılımıyla bizleri yalnız bırakmayan Mezitli halkımızla onur duyuyorum. Her gün daha iyi hizmet sunacağız ve Mezitli ailem için yeni projeler üreteceğiz. Son günlerde öğrencilere kırtasiye yardımından, üniversite öğrencilerine eğitim yardımı, emeklilerden 65 yaş aylığı alanlara kadar 1000 TL 100. Yıl ikramiyesi, Mezitli'de yaşayan her yaştan insanın kışlık giyim gereksinimine kadar önemli sosyal destek projelerine imza attık.Mezitli'yi daha da ileriye taşımak için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz.”

Ek küçük resmiEk küçük resmi