Yeşil’e İstanbul’ da yoğun ilgi... | MERSİN MOZAİK

Yeşil’e İstanbul’ da yoğun ilgi...

Yeşil’e İstanbul’ da yoğun ilgi... mersinmozaik.com

Ahmet Yeşil Mersin’de, atölye çalışmalarının yanı sıra genç yeteneklere rehberlik, okullarda düzenlenen yarışmalarda değerlendirme ve seçme jürilerine de katılımıyla genç kuşakların resme yönelmesine de öncülük ediyor.

Çalışmalarıyla yurtiçi ve dışarıda Mersin’i başarıyla temsil edip tanıtan Ressam Ahmet Yeşil, İstanbul sergisinde yoğun ilgi gördü.

Sanat yaşamında 45 yılı geride bırakan İstanbul Contemporay Fuarı’nda 5-10 Ekim 2021 tarihhleri arasında düzenlenen sergide, Yeşil’in son dönemde ürettiği çok sayıda tablosu sanatseverlerin beğenisini topladı.

Yeşil’in sergisine Istanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Arslanköylü tanınmış usta öykücü,senarist, eğitimci Osman Şahin’in yanı sıra çok sayıda sanatver katıldı.

Yaptığı değerlendirmede serginin çok verimli geçtiğini belirten Ahmet Yeşil,"Yaşadığımız çağ ve insanlığa karşı sorumluluklarımızı yerine getirmek adına çalışmalarımı sürdürüyorum. Resim yaşam biçimim, Mersin de sevdam. Resim yaparak genç yetenekleri destekleyerek Türk resim sanatına katkı saglayabiliesek ne mutlu bize. İstanbul Contemporay Fuarı’ndaki sergi çok verimli geçti. Toplumsal beklentiler yük ve sorumluluğumuzu artırıyor. Gücümüz elverdiğince daha güzel dünya ve yaşanası günlere ulaşmak umuduyla yola devam edeceğiz..."dedi.

Ahmet Yeşil Mersin’de, atölye çalışmalarının yanı sıra genç yeteneklere rehberlik, okullarda düzenlenen yarışmalarda değerlendirme ve seçme jürilerine de katılımıyla genç kuşakların resme yönelmesine de öncülük etmeyi sürdürüyor.