Seçer’den Huzurevine Ziyaret... | MERSİN MOZAİK

Seçer’den Huzurevine Ziyaret...

Seçer’den Huzurevine Ziyaret... mersinmozaik.com

Başkan Seçer ziyarette, Mersin Büyükşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Dairesi Başkanlığı tarafından huzurevine kazandırılan Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün büstünün açılışını gerçekleştirdi. Huzurevi bahçesinin peyzaj düzenlemesi de Mersin Büyükşehir tarafından yapıldı. Başkan Seçer’e CHP Toroslar Belediye Başkan Adayı Abdurrahman Yıldız da eşlik etti.

BAŞKAN SEÇER, YARDIM VE İYİLİK VAKFI HUZUREVİ’Nİ ZİYARET ETTİ

BÜYÜKŞEHİR’DEN HUZUREVİ’NE ATATÜRK BÜSTÜ

“BİZ ATAMIZIN FİKİRLERİNİ KENDİMİZE DÜSTUR EDİNMİŞİZ”

“BURAYA YAPACAĞIMIZ YARDIMLAR HER ZAMAN GÜNDEMİMİZDE OLUR”

 Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, 18-24 Mart Yaşlılara Saygı Haftası kapsamında, Yardım ve İyilik Vakfı Huzurevi’ni ziyaret ederek huzurevi sakinleri ile bir araya geldi.

Başkan Seçer ziyarette, Mersin Büyükşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Dairesi Başkanlığı tarafından huzurevine kazandırılan Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün büstünün açılışını gerçekleştirdi. Huzurevi bahçesinin peyzaj düzenlemesi de Mersin Büyükşehir tarafından yapıldı. Başkan Seçer’e CHP Toroslar Belediye Başkan Adayı Abdurrahman Yıldız da eşlik etti.

Seçer: “Biz Atamızın fikirlerini kendimize düstur edinmişiz...”

Açılışta konuşan Başkan Seçer, laik demokratik Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ün izinden gitmekten dolayı büyük bir övünç ve kıvanç duyduğunu ifade ederek, “Biz Atamızın fikirlerini kendimize düstur edindik. O’nun uygulamalarını, devrimlerini, ilkelerini benimsedik ve Atamızın yolundan gidiyoruz...” dedi.

“Buraya yapacağımız yardımlar her zaman gündemimizde olur...”

Göreve geldikleri 5 yıllık süre boyunca Yardım ve İyilik Vakfı ile devamlı iletişim halinde olduklarını kaydeden Seçer, “Burada büyüklerimizin; bizim şerefimiz ve onurumuz olan babalarımızın, annelerimizin büyükbabalarımızın ve büyükannelerimizin belli bir çağdan sonra rahat bir ortamda yaşamlarını idame ettirmeleri için hazırlanmış bir ortam var. Buraya yapacağımız katkılar, yardımlar her zaman belediyemizin gündeminde olur ve her zaman yanınızda oluruz...” ifadelerini kullandı.

“5 yıl boyunca her bölgeye, her kitleye ve her kesime adaletli hizmet götürdük...”

Büyükşehir Belediyesi olarak her bölgeye, her kitleye ve her kesime adaletli bir şekilde hizmet götürdüklerini aktaran Seçer,  “Bizim görevimiz sizlerin kaynaklarını en adil şekilde tekrar sizlere hizmet olarak yansıtmak. 5 yıllık görev süremizi bu dengeleri kurarak ve bu anlayış içerisinde tamamlıyoruz. 5 yıl boyunca halkın karşısına geçip hesap verme zorunluluğum olduğu gibi; bizler vatandaşlarımızın tercihleriyle, teveccühleriyle bu görevlere geliyoruz. 5 yıl sonra son derece huzurlu, vicdanı rahat bir Başkan olarak bir seçimlere daha gidiyoruz. Bizim hizmetlerimizden, uygulamalarımızdan, söylemlerimizden, kente kattıklarımızdan memnun olan her yurttaşımızın parti farkı gözetmeksizin destek olmasını istiyorum...” diyerek 31 Mart’ta yapılacak yerel seçimlerde hizmet ve uygulamalarını beğenen her yurttaşın oyuna talip olduğunu belirtti. 

Aslan: “Başkanımız Vahap Seçer’in her konuda desteklerini görüyoruz...”

Mersin Yardım ve İyilik Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Gürkan Aslan, bölgedeki en büyük kapasitedeki huzurevlerinden bir tanesi olduklarını ve önemli bir ihtiyacı karşıladıklarını belirtti. Büyükşehir Belediyesi’nin kendilerine her konuda destek verdiğini aktaran Aslan, “Daha önce de çok desteklerini gördüğümüz Başkanımız Vahap Seçer sayesinde yapmak istediğimiz anıtı çok kısa sürede tamamladık...” dedi.

Yılmaz: “Büyükşehir’den her konuda çok önemli hizmetler ve destek aldık...”

Akdeniz Ziraat Odası Başkanı Musa Yılmaz, Büyükşehir Belediyesi’nin Yardım ve İyilik Vakfı ile birlikte ortaklaşa güzel çalışmalar yaptıklarını kaydederek, “Burada görev aldığımız günden bu yana Büyükşehir Belediyesi’nin, MESKİ, Park ve Bahçeler Dairesi ile Fen İşleri Dairesi Başkanlığı’ndan çok önemli hizmetler aldık. Kurumumuz Mersin’de sahip çıkılması gereken bir kurum...” dedi. 

Konuşmaların ardından Aslan tarafından Seçer’e plaket takdimi yapıldı. Daha sonrasında da Atatürk Büstü’nün açılışı gerçekleştirildi. Huzurevi Yönetimi ve huzurevi sakinleri Büyükşehir tarafından Yardım ve İyilik Vakfı Huzurevi’ne verilen destekler için Başkan Seçer’e teşekkürlerini ilettiler.

Seçer, son olarak da huzurevi sakinlerinin el emeği ürünlerinin yer aldığı görsel el sanatları sergisini gezdi.