CHP’li Karakoz’dan emekçilere çiçek... | MERSİN MOZAİK

CHP’li Karakoz’dan emekçilere çiçek...

CHP’li Karakoz’dan emekçilere çiçek... mersinmozaik.com

CHP AYDIN MİLLETVEKİLİ EVRİM KARAKOZ, AYDIN’IN İNCİRLİOVA İLÇESİNDE 1 MAYIS İŞÇİ BAYRAMI GÜNÜNDE DAHİ SERALARDA ÇALIŞMAK ZORUNDA OLAN TARIM EMEKÇİLERİNİ ZİYARET EDEREK BAYRAMLARINI KUTLADI...

-CHP’Lİ EVRİM KARAKOZ 1 MAYIS’TA SERALARDA ÇALIŞAN TARIM EMEKÇİLERİNİ ZİYARET ETTİ...

-CHP’Lİ EVRİM KARAKOZ 1 MAYIS’I TARIM İŞÇİLERİ İLE BİRLİKTE KUTLADI

Cumhuriyet Halk Partisi Aydın Milletvekili Evrim Karakoz Aydın’ın İncirliova ilçesinde 1 Mayıs İşçi Bayramı gününde dahi çalışmak zorunda olan tarım emekçilerini ziyaret etti.

Sabahın ilk saatlerinden itibaren CHP İncirliova İlçe Başkanı Ümit Yaşar ve partililerle birlikte seralarda çalışan tarım emekçilerini ziyaret eden CHP Milletvekili Evrim Karakoz, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü nedeniyle yanlarında getirdikleri çiçekleri dağıtarak işçilerin 1 Mayıs Bayramını kutladı.

CHP’li Karakoz, AKP hükümetinin kötü ekonomi politikaları nedeniyle hayat pahalılığıyla mücadele eden ve geçim derdinde olan birçok emekçinin 1 Mayıs İşçi Bayramı’nda dahi çalışmak zorunda olduğuna dikkat çekerek, “Emeğin ve alın terinin değer gördüğü; 1 Mayısların gerçek bir bayram havasında kutlandığı; birlikte üreten, adaletle bölüşen bir Türkiye’yi hep birlikte var edeceğiz...” şeklinde konuştu.

Evrim Karakoz 1 Mayıs İşçi Bayramı mesajında “Ne ezen, ne ezilen; insanca, hakça bir düzen için mücadele eden tüm emekçilerin 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü kutluyorum. Yaşasın 1 Mayıs, işçinin ve emekçinin bayramı.” dedi.