Mersin Alzheimer Derneği’nde kampa hazırlığı… | MERSİN MOZAİK

Mersin Alzheimer Derneği’nde kampa hazırlığı…

Mersin Alzheimer Derneği’nde kampa hazırlığı… mersinmozaik.com

İki etaptan oluşan kamp programı, 15-16 Kasın ve 17-18 Kasında yüz yüze ve dijital platformda uygulanacak. Kampa hastası olsun olmasın dileyen herkes katılabilecek.

Alzheimer hastalığı hakkında toplumun ve hekimlerin farkındalığını artırmak için düzenlediği Alzheimer Eğitim Kampının 12. gerçekleştirilecek.

İki etaptan oluşan kamp programı, 15-16 Kasın ve 17-18 Kasında yüz yüze ve dijital platformda uygulanacak.

Kampa hastası olsun olmasın dileyen herkes katılabilecek.

Katılımcıların Mezitli Gülbahar Özmen Aktif Yaş Alma Evinde buluşacağını belirten Mersin Alzheimer Derneği Başkanı Prof. Dr. Aynur Özge, hedeflerinin toplumda Alzheimer bilincini artırmak olduğunun altını çizdi.

Kampların Alzheimer ailesinin birlikte olma şansı sağladığının altını çizen Prof: Dr. Aynur Özge yaptığı açıklamada, “Bu yıl kampımıza; ulusal bazda geniş bir katılımın sağlanması ve erişilebilir olmasında teknik destek çözüm ortağımız Ethiccon Organizasyon Firması da katkı sunuyor. Onlarla birlikte, tüm konuşmacılarımıza ve sürpriz sanatçılarımıza; değerli katkıları için ayrı ayrı teşekkür etmek istiyorum. Her yıl hepimizi bir araya getirip kaynaşma fırsatı veren kampımız, bu yıl hem yüz yüze ve hem de dijital platformda yapılması, çok geniş coğrafyalara ulaşabilir olmamız, bizleri son derece mutlu edecek  Dilerim yüz yüze olarak yaptığımız canlı ve sanal ortamlarda gerçekleştirdiğimiz, hepimizi buluşturan bu eğitim şöleni katılımcıları da  mutlu eder. Bu vesile ile pandemi döneminde kaybettiğimiz tüm insanları, özellikle de sağlık ve bakım çalışanlarını rahmetle anıyor, hali hazırda hasta olanlara da acil şifalar diliyorum. Pandemisiz sağlıklı günlerde buluşmak dileğiyle hepinizi sevgiyle, saygıyla selamlıyorum…”görüşlerini dile getirdi.