Makine Mühendisleri Odası 68 Yaşında… | MERSİN MOZAİK

Makine Mühendisleri Odası 68 Yaşında…

Makine Mühendisleri Odası 68 Yaşında… mersinmozaik.com

Yücesor,”Ülkemiz ekonomik, soyal ve siyasal yönden sıkıntılı dönemden geçiyor. TMMOB olarak görev ve sorumluluğumuzun bilincindeyiz. Kent gündemini yakından takip ederek gerekli müdahaleleri yapıyoruz. Makine Mühendisleri Odası 68 yıldır ülke hizmetinde. Odayı kurup görev yaparak bugünlere ulaştıran yönetici ve meslektaşlarımıza saygılar sunuyoruz…”

Ülke sanayileşmesinde önemli rolü olan Makine Mühendisleri 1954 yılında örgütlenerek oda statüsüne dönüşmüştü.

Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği’ne bağlı Kamu Kurumu niteliğinde meslek kuruluşu olan Makine Mühendisleri Odası, bazı mühendislik dallarının Makine Mühendisliği'nin alt disiplinleri olması nedeniyle TMMOB’de en fazla üyeye sahip oda konumunda…

İbrahim Yücesoy’un başkanlığındaki Makine Mühendisleri Odası Mersin Şubesi, başarılı çalışma ve projeleri yaşama geçiriyor.

Haziran ayında Mezitli Viranşehir’de “21 Haziran Dünya Güneş Günü” etkinliği, Oda üyelerine ve teknik personellere yönelik eğitimler verilmesi gibi çalışmalar yürütmesinin yanı sıra, Yenişehir ve Tarsus Belediyeleri sınırları içerisinde yeralan asansörlerin yıllık kontrolleri gerçekleştiriyor.

TMMOB İl Koordinasyon Kurulu Sekreterliği’ni de yürüten Oda Başkanı İbrahim Yücesoy, Mersin Mozaik’e yaptığı değerlendirmede, 68 yılıdır ülkeye hizmet vermiş Odanın Mersin’de başkanlığını yapmanın gurur verici olduğunu belirterek,” Ülkemiz ekonomik, sosyal ve siyasal yönden sıkıntılı dönemden geçiyor. TMMOB olarak görev ve sorumluluğumuzun bilincindeyiz. Kent gündemini yakından takip ederek gerekli müdahaleleri yapıyoruz. Makine Mühendisleri Odası 68 yıldır ülke hizmetinde. Odayı kurup görev yaparak bugünlere ulaştıran yönetici ve meslektaşlarımıza saygılar sunuyoruz. 9 Aralık Cuma günü Divan Oteli’nde üyelerimizle buluşarak kuruluş yıldönümümüzü kutlayacağız…” dedi.