Rota Yelken Sporcuları Gelecek Vaat ediyor… | MERSİN MOZAİK

Rota Yelken Sporcuları Gelecek Vaat ediyor…

Rota Yelken Sporcuları Gelecek Vaat ediyor… mersinmozaik.com

Süzlmüş,”Güzel bir yarıma oldu, kulübümüz sporcularından  Optimist Genel Kategoride ve kızlarda Yağmur Selağzı 1., Optimist Junior Kategorisinde Demir Uslukul 1.,  Çınar Uslukul 2.,  Atahan Şahin ise 3. oldu. Kendileriyle gurur duyuyoruz. Sporcularımızda yarışma kültürü oluştu. Mersin’i ve Kulübümüzü temsil etmeyi sürdüreceğiz…”

15 Temmuz Milli Birlik ve Demokrasi Şehitleri Anma Etkinlikleri kapsamında Mersin Yelken Kulübü ev sahipliğinde düzenlenen İl Yelken Yarışlarını Rota Yelken Kulübü sporcularının başarıyla tamamladığı bildirildi.

Sporcularında yarışma kültürü oluşup geliştiğini belirten Kulüp Antrenörü Hakan Süzülmüş, örencilerinin derece almalarından guru duyduğunu söyledi.

Yarışmanın birlik, beraberlik ve centilmenlik ortamında geçtiğini vurgulayan Süzlmüş,”Güzel bir yarıma oldu, kulübümüz sporcularından  Optimist Genel Kategoride ve kızlarda Yağmur Selağzı 1., Optimist Junior Kategorisinde Demir Uslukul 1.,  Çınar Uslukul 2.,  Atahan Şahin ise 3. oldu. Kendileriyle gurur duyuyoruz. Sporcularımızda yarışma kültürü oluştu. Mersin’i ve Kulübümüzü temsil etmeyi sürdüreceğiz…”dedi.