Rota Yelken, Aydıncık Özgürlük Rallisi etkinliğinde... | MERSİN MOZAİK

Rota Yelken, Aydıncık Özgürlük Rallisi etkinliğinde...

Rota Yelken, Aydıncık Özgürlük Rallisi etkinliğinde... mersinmozaik.com

Etkinlikte KKTC çocuk yelken sporcularının Mersinde düzenlenecek yarış ve antremanlara katılmaları, aynı şekilde Rota Yelken sporcularınnda KKTC’ndeki etkinliklere katılmaları yolunda prensip kararları alındı.

Rota Yelken Kulübü Başkanı Cengiz Sönmez, KKTC Yelken Federasyonu’nun Aydıncık Barış ve Özgürlük Rallisi 19.Yıl Törenine katıldı.

Antrenör Üye Sedat Çelikcan ve Spordan Sorumlu Üye Hayati Uslukul’unda kulübü temsil ettigi etkinlikte, KKTC’den gelen 49 yelkenci, Aydıncık Belediye Başkanı Ferat Aktan ve Aydıncık Kaymakamı Muhammet Kılıçaslan ve KKTC Mersin Başkonsolosu Sn. Zaliha Mendeli ve birçok resmi görevlinin yanısıra vatandaslar da töreni izledi.

Başkan Cengiz Sönmez , KKTC Yelken Federasyon Baskanı Mehmet Salih Havalı’ya , Kaymakam ve Belediye Başkanına, Nezih Kılıçkını’ın yazdığı kulübün "Benden Denizci Olmaz" eseri, flamama ve maket tekne hediye etti.

Belediye Baskanıve Federasyon Baskanı da Sönmez’e plaket takdim ettiler. Etkinlikte KKTC çocuk yelken sporcularının Mersinde düzenlenecek yarış ve antremanlara katılmaları, aynı şekilde Rota Yelken sporcularınnda KKTC’ndeki etkinliklere katılmaları yolunda prensip kararları alındı.