Mersin Rota Yelken Kulübü’nde trafik yoğun… | MERSİN MOZAİK

Mersin Rota Yelken Kulübü’nde trafik yoğun…

Mersin Rota Yelken Kulübü’nde trafik yoğun… mersinmozaik.com

Antrenör Süzülmüş Süzülmüş,” Öğrencilerimiz derlere severek katılıp adeta dört elle sarılıyorlar. Süreç verimli geçiyor,  4. Kurs dönemimizi bugün bitirdik. Başarılı olan sporcularımıza sertifikalarını verdik. Yarış takımına bu kurs döneminde Kulübümüzü ve şehrimizi temsil edecek lisanslı sporcu sayımızı arttırdık, -4-5-6 Ağustos tarihlerinde Kırşehir Hirfanlı Barajı’nda optimist kategorisinde 5 sporcumuzla yarışa katılacağız, yarış gününe kadar hazırlıklarımız devam ediyor…”

Mersin Rota Yelken Kulübü geleceğin yelkencilerini yetiştirmek adına eğitim çalışmalarını sürdürüyor.

Kulüp yelkencileri Ağustos ayı başında Kırşehir Hirfanlı Barajı’nda Mersin’i temsil etmek adına yelken açacaklar.

Yaz dönemi 4. Grup da kurs sürecini tamlayarak sertifika almaya hak kazandı.

7-17 yaş aralığında kursiyerlerden oluşan yelkenci adaylarının eğitime dört elle sarıldıklarını belirten Kulüp Antrenörü Hakan Süzülmüş, yaz dönemi kursların verimli geçtiğini söyledi.

Sporcularının Ağustos başında yarışmaya katılacağını ifade eden Süzülmüş,” Öğrencilerimiz derlere severek katılıp adeta dört elle sarılıyorlar. Süreç verimli geçiyor,  4. Kurs dönemimizi bugün bitirdik. Başarılı olan sporcularımıza sertifikalarını verdik. Yarış takımına bu kurs döneminde Kulübümüzü ve şehrimizi temsil edecek lisanslı sporcu sayımızı arttırdık,-4-5-6 Ağustos tarihlerinde Kırşehir Hirfanlı Barajı’nda optimist kategorisinde 5 sporcumuzla yarışa katılacağız, yarış gününe kadar hazırlıklarımız devam ediyor…”dedi.

Mersin Mozaik adına yelkencilerimizi kutluyoruz, rüjgarları bol olsun...