Erdal Akalın sonsuzluğa uğurlandı… | MERSİN MOZAİK

Erdal Akalın sonsuzluğa uğurlandı…

Erdal Akalın sonsuzluğa uğurlandı… mersinmozaik.com

Yakınları, Ataştan çalışma arkadaşlarının yanı sıra, basın camiasından dostlarının da katıldığı cenaze töreninde, duygulu anlar yaşanırken, Akalın’ın entelektüel yetkinliği ve sosyal yaşama katkılarından da söz edildi.

Dün yaşama veda eden Mersin’in tanınmış  simalarından Doktor Erdal Akalın, bugün öğlen Akbelen Şehir Mezarlığı’nda kılınan cenaze namazının ardından toprağa verildi.

Şimdilerde faaliyeti sonlanan Ataş’ta uzun yıllar doktor olarak sağlık hizmeti veren Akalın,  basın, kültür-sanat ve sosyal alanlarda da özveriyle çalışmalar yaparak kentin sağlık ve sosyal yaşamına büyük katkılarda sundu.

Yakınları, Ataş'tan çalışma arkadaşlarının yanı sıra, basın camiasından dostlarının da katıldığı cenaze töreninde, duygulu anlar yaşanırken, Akalın’ın entelektüel yetkinliği ve sosyal yaşama katkılarından da söz edildi.

Başta İmece Gazetesi olmak üzer bazı yayın organlarında günlük makaleleri yayınlanan Akalın’ın,  gelir Alzheimer Derneği’ne bağışlanan “Mersin’in Kanatsız Meleği Lina Nasif” vb. kitapları da bulunuyor.