KUYULUK BÖLGESİ HAK ETTİĞİ ALTYAPIYA KAVUŞUYOR... | MERSİN MOZAİK

KUYULUK BÖLGESİ HAK ETTİĞİ ALTYAPIYA KAVUŞUYOR...

KUYULUK BÖLGESİ HAK ETTİĞİ ALTYAPIYA KAVUŞUYOR... mersinmozaik.com

MESKİ’nin, Mezitli İlçesi’ne bağlı Kuyuluk, Çamlıca ve Çankaya Mahalleleri 1. Etap Kanalizasyon Hattı Yapım işinde tamamlanan 18 bin metre kanalizasyon hattına ilaveten yapılan 2. Etap çalışmalarının tamamlanmasıyla, bölgedeki atıksu hat uzunluğu toplam 25 bin 500 metreye ulaşacak.

-MESKİ, KUYULUK (ÇANKAYA) MAHALLESİ’NE ATIKSU ALTYAPISI KAZANDIRIYOR...

-MESKİ, KUYULUK (ÇANKAYA) MAHALLESİ’NE ATIKSU ALTYAPI ÇALIŞMALARINA BAŞLADI...

-KUYULUK (ÇANKAYA) MAHALLESİ ATIKSU ALTYAPISINA KAVUŞUYOR...

Daha temiz ve altyapısı güçlü bir Mersin için altyapı çalışmalarını aralıksız sürdüren MESKİ Genel Müdürlüğü, Mezitli İlçesi’ne bağlı Kuyuluk bölgesinde yer alan Çankaya Mahallesi’nde kanalizasyon hattı çalışmalarına başladı. Bu sayede bölgedeki atıksu altyapı ağları genişlerken; Çankaya Mahallesi daha nezih ve temiz olacak.

Mersin Büyükşehir Belediyesi Mersin Su ve Kanalizasyon İdaresi (MESKİ) Genel Müdürlüğü; Mezitli İlçesi’ne bağlı ‘Kuyuluk ve Çankaya Mahalleleri 2. Etap Kanalizasyon Hattı Yapım İşi’ kapsamında Çankaya Mahallesi’nde atıksu hattı çalışmalarına başladı. Çalışmaların tamamlanmasıyla bölgedeki vatandaşlar, uzun yıllardır beklediği atıksu altyapısı ile daha temiz bir mahalleye kavuşacak.

Kuyuluk, Çamlıca ve Çankaya mahallelerine toplam 25 bin 500 metre atıksu hattı kazandırılıyor...

MESKİ Genel Müdürlüğü, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’in öncülüğünde içmesuyu, yağmursuyu ve atıksu altyapı projelerini kesintisiz bir şekilde hayata geçirmeye devam ediyor. Mezitli İlçesi’ne bağlı Kuyuluk bölgesinin yerleşim yerlerindeki kanalizasyon sorunlarının büyük bir kısmını, gerçekleştirdiği 1. Etap çalışmaları ile rahatlatan MESKİ; imar yollarının Mersin Büyükşehir Belediyesi ve Mezitli Belediyesi tarafından açılmasının ardından, bölgede eksik kalan hatların da hızlı bir şekilde yapılması için gerekli çalışmalara başladı. MESKİ’nin, yatırım bedeli 10 milyon 803 bin lira olan Mezitli İlçesi’ne Çankaya Mahallesi 2. Etap Kanalizasyon Hattı Yapım İşi kapsamında, muhtelif çaplarda yaklaşık 7 bin 500 metre kanalizasyon şebekesi yapılması planlanıyor.

MESKİ’nin, Mezitli İlçesi’ne bağlı Kuyuluk, Çamlıca ve Çankaya Mahalleleri 1. Etap Kanalizasyon Hattı Yapım işinde tamamlanan 18 bin metre kanalizasyon hattına ilaveten yapılan 2. Etap çalışmalarının tamamlanmasıyla, bölgedeki atıksu hat uzunluğu toplam 25 bin 500 metreye ulaşacak.

MESKİ Yatırım ve İnşaat Dairesi Başkanlığı’nda Kontrol Mühendisi olarak görev yapan Tuğrul Yaycıoğlu; “Mersin Büyükşehir Belediyesi ve Mezitli Belediyesi’nin imar yollarını açmasıyla beraber, 2. Etap kanalizasyon hattı çalışmalarına başladık. Yaklaşık 8 kilometrelik kanalizasyon hattı çalışmamızla bölgenin altyapı sorununu büyük oranda çözmüş olacağız...” dedi.

Ek küçük resmiEk küçük resmi