Mezitli’de Kuzucu Mahallesi Gönüllü Evi ve Muhtarlık Binası Açıldı... | MERSİN MOZAİK

Mezitli’de Kuzucu Mahallesi Gönüllü Evi ve Muhtarlık Binası Açıldı...

Mezitli’de Kuzucu Mahallesi Gönüllü Evi ve Muhtarlık Binası Açıldı... mersinmozaik.com

Tarhan, “Kuzucunun kadınları çok farklı özelliklere sahip. Çok hızlı örgütlenip, etkinliklerimize çok fazla katılım sağlıyorlar.Gönüllü Evimizde kadınlarımıza özel kurslar ve eğitimlerimiz olacak. Doktorlarımız gelip ücretsiz muayene yapacaklar. Onlara her türlü desteği sağlayacağız...

Mezitli Belediyesi, ilçede bulunan tüm mahallelerde ‘Gönüllü Evleri’ projesini hayata geçirmeye devam ediyor.

Mezitli’de İlçe halkının çeşitli aktivitelerini gerçekleştirdiği Gönüllü Evleri’ne bir yenisi daha eklendi. Kuzucu Mahallesi’nde bulunan ve daha önce atıl vaziyette olan binaların tadilatını gerçekleştiren Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, Gönüllü Evi ve Kuzucu Mahallesi Muhtarlık Binası haline getirdi.

Cumhuriyetimizin 100. Yılı etkinlikleri kapsamında açılışını yapılan Kuzucu Gönüllü Evi ve Kuzucu Mahallesi Muhtarlık Binası bölge halkının hizmetine sunuldu.

Bölge halkının ve özellikle üretici kadınların yoğun ilgisiyle karşılanan Başkan Tarhan, Gönüllü Evlerini tüm mahallelere yaygınlaştıracaklarını dile getirdi.

“GÖNÜLLÜ EVLERİ ÇOK AMAÇLI KULLANILIYOR...”

Gönüllü Evlerine çok önem verdiklerini ifade eden Başkan Tarhan, “Hem kent merkezinde hem de kırsaldaki bazı yerleşim alanlarında Gönüllü Evlerini açtık. Esenbağlar Mahallemizden Eski Mezitli Mahallemize kadar birçok mahallemizde Gönüllü Evlerini açtık ve açmaya devam edeceğiz. Bu Gönüllü Evlerimiz herkese açık ve çok amaçlı kullanılmaktadır. Deprem zamanında çok faydasını gördük. Çok amaçlı bir yer olacak, burada düğün, nişan gibi törenler yapılabilecek, eğitim kursları açılacak. Ayrıca her türlü sanatsal aktiviteler olacak.Gönüllü Evlerimizde resim, müzik gibi kurslar ve etkinlikler gerçekleştirebiliyoruz...” dedi.

“HERKESE EŞİT HİZMET SUNMAYA DEVAM EDECEĞİZ...”

Kuzuculu kadınların çok hızlı örgütlendiklerini dile getiren Başkan Tarhan konuşmasına şöyle devam etti; “Kuzucunun kadınları çok farklı özelliklere sahip. Çok hızlı örgütlenip, etkinliklerimize çok fazla katılım sağlıyorlar.Gönüllü Evimizde kadınlarımıza özel kurslar ve eğitimlerimiz olacak. Doktorlarımız gelip ücretsiz muayene yapacaklar. Onlara her türlü desteği sağlayacağız. 10 yıldır hiç kimseye, hiçbir alanda siyasi parti ayrımı yapmadık. Kim eleştirirse eleştirsin herkese eşit hizmet vereceğim. Muhtarlık Binamızın ve Kuzucu Gönüllü Evimizin bölge halkına hayırlı olmasını diliyor, emeği geçen herkese teşekkürlerimi iletiyorum...” dedi.