BÜYÜKŞEHİR İLE HER YER KALİTELİ YOLLARA KAVUŞUYOR... | MERSİN MOZAİK

BÜYÜKŞEHİR İLE HER YER KALİTELİ YOLLARA KAVUŞUYOR...

BÜYÜKŞEHİR İLE HER YER KALİTELİ YOLLARA KAVUŞUYOR... mersinmozaik.com

Kadir Şahin, ”“Başta Vahap Başkanımız olmak üzere, yolun altyapısından asfaltlamasına kadar emeği geçen herkese teşekkür ederiz. Çok güzel, geniş bir yol yapıldı. Başkanımıza teşekkür ederiz, her zaman...

-MERSİN BÜYÜKŞEHİR’DEN GÜLNAR’DA HUMMALI YOL ÇALIŞMASI...

Mersin Büyükşehir Belediyesi, Mersin’deki her noktanın kaliteli yollara kavuşması ve vatandaşların güvenle ulaşım sağlayabilmesi için gerçekleştirdiği yol çalışmalarına devam ediyor.

Bu kapsamda Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım Bakım ve Onarım Dairesi Başkanlığı’na ekipler, Gülnar ilçesine bağlı birçok mahallede yol genişletme ve sathi kaplama asfalt çalışması gerçekleştirerek, vatandaşın ve üreticinin kaliteli yollara kavuşmasını sağladı.

Mersin Büyükşehir Belediyesi, Mersin’deki her noktanın kaliteli yollara kavuşması ve vatandaşların güvenle ulaşım sağlayabilmesi için gerçekleştirdiği yol çalışmalarına devam ediyor. Kaliteli yollar ise vatandaşın ve üreticinin yüzünü güldürüyor.

Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım Bakım ve Onarım Dairesi Başkanlığı’na ekipler, Gülnar - Kuskan Mahalle merkezi- Yeşilköy Mahallesi Grup Yolu- ilçe sınırına kadar 9 kilometre uzunluğundaki yolda genişletme ve sathi kaplama asfalt çalışması gerçekleştirdi.

Gülnar- Örenpınar Mahalle yolunda Mut ilçe sınırına kadar çalışma yapan ekipler tarafından, 6 kilometre uzunluğundaki yolda sathi kaplama asfalt çalışmaları tamamlandı.

Ekipler ayrıca 14 kilometre uzunluğundaki Gülnar Gezende-Avurga- Ilısu- grup yolunda sathi kaplama asfalt çalışmaları gerçekleştirdi.

Tüzün: “Büyükşehir bizi tozdan topraktan kurtardı...”

Gülnar’ın Köseçobanlı Mahallesi’nde yaşayan Ayşe Tüzün, yollarının çok güzel olduğundan söz ederek, “Bundan iyisi can sağlığı. Bütün arkadaşlara teşekkür ederiz. Bizi tozdan, topraktan kurtardığı için bütün ekibe teşekkür ederiz. Önceki yol çok bataklıktı, şimdi düzeldi. Emeği geçenlere ve vesile olanlara çok teşekkür ederiz...” dedi.

Türkşen: “Eskiden bu yolda 2 araba yan yana zor geçerdi...”

Gülnar’ın Kuskan Mahallesi’nde önceki dönem muhtarlık yapmış olan Hasan Hüseyin Türkşen; Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’e, Kuskan Mahallesi’ne yapmış olduğu hizmetlerden dolayı teşekkürlerini ileterek, “Bu yol yapımında altyapısından üstyapısına kadar çalışan ve emeği geçen tüm ekipten Allah razı olsun. Yolun eski durumu çok kötüydü. 2 araba karşı karşıya geldiği zaman, yan yana zor geçerdi. Şimdi yolun genişletmesini Büyükşehir Belediye Başkanımız yaptırdı, asfaltını da döktürdü. Emeği geçenlere teşekkür ediyoruz...” diye konuştu. Şahin: “Çok güzel, geniş bir yol yapıldı...”

Gülnar Kuskan Mahallesi’nde yaşayan vatandaşlardan Kadir Şahin ise, “Başta Vahap Başkanımız olmak üzere, yolun altyapısından asfaltlamasına kadar emeği geçen herkese teşekkür ederiz. Çok güzel, geniş bir yol yapıldı. Başkanımıza teşekkür ederiz, her zaman yanındayız...” ifadelerini kullandı.