SEÇER GÜLNAR KUSKAN’DA COŞKUYLA KARŞILANDI... | MERSİN MOZAİK

SEÇER GÜLNAR KUSKAN’DA COŞKUYLA KARŞILANDI...

SEÇER GÜLNAR KUSKAN’DA COŞKUYLA KARŞILANDI... mersinmozaik.com

Seçer, “Bizim kaynaklarımız sizlerin vergileridir. Değerli yurttaşlarım; öyle tepeden yüksekten konuşanlara bakmayın. Mahkeme kadıya mülk değil. Biz sizin oyunuzla görev yapıyoruz. Siz oy veriyorsunuz, seçiyorsunuz, sonra para gönderiyorsunuz. İşte bütün bu kesintilerden geliyor bu kaynak. Kul hakkının sorumluluğu ağırdır. Bu iş; değerini bilen dürüst insanlar için çok kutsal bir görev. 2019 yılında sizlerin desteğiyle Belediye Başkanı oldum. Ama ‘Kul hakkı’ dendi mi biz esas duruşa geçeriz. Dinen de hukuken de insanlık olarak da. Hiç merak etmeyin, Belediyemiz sağlam ellerde”

-“İKİNCİ 5 YILDA ÇOK DAHA GÜZEL HİZMETLER YAPACAĞIZ...”

-“BELEDİYEMİZ HERKESE BAKIYOR VE GÜCÜ DE YETİYOR...”

-“HİÇ MERAK ETMEYİN, BELEDİYEMİZ SAĞLAM ELLERDE...”

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhuriyet Halk Partisi  Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Vahap Seçer, Gülnar İlçesi Kuskan Mahallesi’nde vatandaşlarla bir araya gelerek ‘Mahalle Toplantısı’ gerçekleştirdi.

Başkan Seçer, ‘Gülnar seninle gurur duyuyor’ sloganları eşliğinde coşku ile karşılandı. Mahalle Toplantısı’na Kuskan halkı yoğun ilgi gösterdi. Gülnar Kuskan halkı, Büyükşehir’de Başkan Seçer’e, Gülnar’da da Bayram Ali Dede’ye desteklerini yüksek sesle dile getirdi.

Kuskan Mahallesi’nde gerçekleştirilen mahalle toplantısında Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’e; CHP Gülnar Belediye Başkan Adayı Bayram Ali Dede, Mersin Milletvekilleri Gülcan Kış ve Talat Dinçer, Mersin İl Başkanı Koral Ömür, Gençlik Kolları Genel Başkan Yardımcısı İzzet Kırılmaz,  Mersin İl Gençlik Kolları Başkanı Alkım Sümer, Mersin İl Kadın Kolları Başkanı Gülşah Yıldırım Genç, Gülnar İlçe Başkanı Mesut Bakır, Meclis üyeleri ve Meclis üyesi adayları, ilçe örgütü yöneticileri, muhtarlar ile Kuskan halkı katılım sağladı. 

Seçer: “Bizim için söz esastır”

Buluşmada konuşan Başkan Seçer, Gülnar için verdikleri sözleri bir bir yerine getirdiklerini hatırlatarak, “Bizim için söz esastır. Başkanlık böyle yapılır. Her şeyden önemlisi başkan halka güven vermeli. Halk ‘Başkanın partisine geçmişte oy verip vermediğim önemli değil. Bu başkan verdiği sözü yerine getiriyor. Kimseye yalan konuşmuyor, yaptığı işi dürüst yapıyor. Kimseyi ayırmıyor’ diye düşünmeli” diye konuştu. Belediye başkanının halkın yanında olması gerektiğini belirten Seçer, “İyi bir başkanın ağzında kin, nefret söylemi, sevgisizlik, saygısızlık olmaz. İyi bir başkan halkı, çocuğu, kadını, yaşlıyı ihtiyaç sahibini, köylüyü sever. Başkan herkesi sahiplenecek, işçiyle işçi, esnafla esnaf, çiftçiyle çiftçi olacak, herkese ulaşacak. Belediye herkese bakacak. Bizim belediyemiz herkese bakıyor ve gücü de yetiyor” dedi.

“Halka iç içe, gönül gönüle olacaksın”

Gülnar’a yönelik yatırım ve hizmetleri anlatan Seçer, ilçede yeni kurulan tarımsal sulama kooperatifinin hayırlı olması dileğinde bulunarak, sulama borusu desteğinden faydalanabilmek için Büyükşehir’e talepte bulunmalarının yeterli olduğunu belirtti. Her bölgeye ihtiyacına göre destek götürdüklerini söyleyen Seçer, Gülnarlı yetiştiricilere verdikleri küçükbaş hayvan desteğine değindi. Yetiştiricilere sadece hayvan vermediklerini kaydeden Seçer, aşı, ilaç, yem gibi ihtiyaçlar için de sürekli takipte olduklarını belirterek, “Hizmet böyle olur. Yaptığın işi takip edeceksin. Halka iç içe, gönül gönüle olacaksın” ifadelerine yer verdi.

“Hiç merak etmeyin, Belediyemiz sağlam ellerde”

Gerçekleştirilen hizmetlerin yurttaşların vergilerinden gelen paylar ile hayata geçirildiğinin altını çizen Seçer, “Bizim kaynaklarımız sizlerin vergileridir. Değerli yurttaşlarım; öyle tepeden yüksekten konuşanlara bakmayın. Mahkeme kadıya mülk değil. Biz sizin oyunuzla görev yapıyoruz. Siz oy veriyorsunuz, seçiyorsunuz, sonra para gönderiyorsunuz. İşte bütün bu kesintilerden geliyor bu kaynak. Kul hakkının sorumluluğu ağırdır. Bu iş; değerini bilen dürüst insanlar için çok kutsal bir görev. 2019 yılında sizlerin desteğiyle Belediye Başkanı oldum. Ama ‘Kul hakkı’ dendi mi biz esas duruşa geçeriz. Dinen de hukuken de insanlık olarak da. Hiç merak etmeyin, Belediyemiz sağlam ellerde” dedi.

“İkinci 5 yıl çok daha büyük hizmetler gelecek”

Geride kalan 5 yıllık dönemde pandemi, deprem, ekonomik kriz gibi birçok zorlu dönemi atlattıklarını dile getiren Seçer, “Ama biz güçlü bir belediyeyiz. İkinci 5 yıl çok daha büyük hizmetler gelecek. Bu size sözümdür. Bu yaptığımız hizmetlerin çok ötesinde hizmetler olacak. Çünkü 2019’da ki gibi belediyenin hesapsız kitapsız bir kasası yok. Borcu, harcı yok. Hesapsız kitapsız borçları ödemek zorunda kaldık. Milyarlarca lira borç ödedik. O bizim cebimizde olsa size yol olarak dönerdi. Ilısu 10 kere biterdi. Bütün yollarımız bir kez daha yapılırdı. Daha çok tarımsal destek olurdu ama kötü günler bitti. Şimdi çok rahatız. Sadece Gülnar’da değil, her yerde çok daha güzel işler yapacağız.” diye konuştu.

“5 yıllık hizmetlerinden memnun olanların oyunu istiyorum”

31 Mart seçimlerinde desteğini istediği yurttaşlara ‘Ben 5 yıl görev yaptım. Bana oy verin, size yol yapacağım. Size şunu yapacağım’ gibi cümleler kurmadığına dikkat çeken Seçer, “5 yıldır uygulamalarımızdan memnun olanlar, bizi sevip sayanlar, ‘Bu başkan bizler için çalışıyor, Mersinlileri seviyor, ayrım yapmıyor, hizmetin en iyisini yapıyor’ dediğiniz zaman oyunuza talibiz. 5 yıllık hizmetlerinden memnun olanların oyunu istiyorum” ifadelerini kullandı.

Gülnar’da Bayram Ali Dede’nin başkan olacağına yürekten inandığını söyleyen Seçer, “Bayram Ali beni yanıltmaz. Benim asla yüzümü kara çıkarmayacak. Eğer Gülnar Belediye Başkanı olursa sizin için çalışacak, eksik kaldığı noktada Vahap Başkanı yanında. Ben kardeşimizin yanında olacağım. Sizlerden destek istiyorum. Kuskan’da eksik kalan her noktada Bayram Ali Başkanın yapacağı iş ve verdiği söz Vahap Seçer’in sözüdür, görevidir ve işidir” dedi. Seçimden sonra da görevinin başında olacağını belirten Seçer, Gülnar belediye başkanlığı ve meclis üyeliği seçimlerinde Gülnarlıların desteğini isteyerek, Gülnar halkına güvendiğini ve inandığını vurguladı.

Dede: “Kimsenin verdiği oya ve partisine bakmadan hizmet edeceğiz”

Seçer’in Gülnar’a hizmetlerini esirgemediğini kaydeden CHP Gülnar Belediye Başkan Adayı Bayram Ali Dede, geçim kaynağı tarım olan Gülnarlılara desteklerin daha da artacağını kaydetti. Büyükşehir Belediyesi’nde Vahap Seçer’in Gülnar’da ise kendisinin ortaklaşa çalışacağını kaydeden Dede, “Kooperatifimiz ile iş birliğinde sizlere zeytinyağı fabrikası yapacağız. 31 Mart’ta bana, Meclis Üyesi Adayı Eyüb İlhan’a ve Büyükşehir Belediye Başkanımız Vahap Seçer’e verdiğiniz oy helaldir. Hakkını vereceğiz, sizlere kesinlikle mahcup olmayacağız. Biz Hizmet İttifakı’nı kuracağız. Gülnar’da kimsenin siyasi partisine ve verdiği oya bakmadan hizmet edeceğiz” diye konuştu.