Vali Pehlivan, Liman Güvenlik ve Koordinasyon Toplantısında… | MERSİN MOZAİK

Vali Pehlivan, Liman Güvenlik ve Koordinasyon Toplantısında…

Vali Pehlivan, Liman Güvenlik ve Koordinasyon Toplantısında… mersinmozaik.com

Toplantıda asayiş ve güvenlik hizmetlerinin en etkin şekilde gerçekleştirilmesi hususundaki çalışmaların 7 gün 24 saat esasıyla kesintisiz şekilde sürdürülmekte olduğuna dikkat çekildi. 

Liman Güvenlik ve Koordinasyon Toplantısı, Mersin Valisi Ali Hamza Pehlivan başkanlığında, Mersin Orta Akdeniz Gümrük ve Dış Ticaret Bölge Müdürlüğü hizmet binasında, gerçekleştirildi.
Toplantıya; Vali Yardımcıları, İl Emniyet Müdürü, İl Jandarma Komutanı, Sahil Güvenlik Akdeniz Bölge Komutanı, Gümrük Bölge Müdürü,İl Göç İdaresi Müdürü, İl AFAD Müdürü, Liman Başkanı,Kıyı Emniyeti Müdürü ve Serbest Bölge Müdürü katıldı.
Toplantıda; liman sahasının güvenliği, gümrük hizmetleri, ticari faaliyetler, Mersin Valiliği Liman Mülki İdare Amirliği, Orta Akdeniz Gümrük ve Dış Ticaret Bölge Müdürlüğü, Liman Başkanlığı, Serbest Bölge Müdürlüğü ve Mersin Uluslararası Liman İşletmesi başta olmak üzere sorumlu ve paydaş birimlerin işbirliği ve koordinasyon içinde yerine getirdiği iş ve işlemler ele alındı. Liman sahasında, sorumlu güvenlik birimleri tarafından güvenliğin sağlanması maksadıyla yerine getirilen hizmetler değerlendirildi. Asayiş ve güvenlik hizmetlerinin en etkin şekilde gerçekleştirilmesi hususundaki çalışmaların 7 gün 24 saat esasıyla kesintisiz şekilde sürdürülmekte olduğu belirtildi.