GENÇ, YAŞLI HERKES DÜZENLENEN ETKİNLİKLERDE... | MERSİN MOZAİK

GENÇ, YAŞLI HERKES DÜZENLENEN ETKİNLİKLERDE...

GENÇ, YAŞLI HERKES DÜZENLENEN  ETKİNLİKLERDE... mersinmozaik.com

Gökayaz, “Hafta boyunca etkinlikler hazırladık. Oyun alanları, stantlar, sahne etkinlikleri ile bir hafta boyunca 19 Mayıs’ı kutlayacağız. Gençlerle, Mersin halkıyla burada bir araya geleceğiz. 19 Mayıs’ta Fenerbahçe Meydanı’nda su sporları gösterimiz, Gelincik Tepesi’nde de yamaç paraşütü etkinliğimiz olacak. Tüm Mersin halkını davet ediyorum.   Hem karada hem havada hem denizde bu güzel bayramı kutlayıp, Mersinlileri bir araya getirmek istiyoruz...” 

-GENÇLER HEM SPORLA HEM MÜZİKLE EĞLENİYOR...

-19 MAYIS RUHU TÜM MERSİN’İ SARDI...

19 Mayıs için gençlerin sevdiği tüm etkinlikleri içeren bir Gençlik Haftası Programı hazırlayan Mersin Büyükşehir Belediyesi, Özgecan Aslan Meydanı’nda gençleri ağırlamaya devam ediyor.

19 Mayıs’tan günler önce başlayan etkinliklerin ikinci gününde ilk sahne alan kişi Dj Emircan Saltabaş oldu. Renkli repertuarı ile gençleri eğlendiren Saltabaş’ın ardından sahneye zumba ekibi çıktı. Sportif etkinliklerin ağırlıklı olduğu ikinci günde Apçinus Koşu Grubu, farklı bir etkinliğe imza attı. Son yılların artan trendi olan yoga Büyükşehir Belediyesi’nin etkinliklerinde de yer aldı. Dharma Yaşam tarafından gerçekleştirilen Temel Yoga etkinliği, günün sevilen ve ilgi gören aktivitelerinden biri oldu. Farklı etkinliklerle enerjilerini atan katılımcılar MBB Kent Orkestrası’nın konseri ile günü tamamladı.

Alana kurulan şişme oyun sahası, langırt, basketbol, ayak tenisi, voleybol, dart ve badminton gençlerin hem yarışmasını hem eğlenmesini sağladı.

“Bu güzel bayramı hem karada hem havada hem denizde kutlayacağız...”

Etkinlik alanında gençleri yalnız bırakmayan Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığı Şube Müdürü Bünyamin Gökayaz, “Hafta boyunca etkinlikler hazırladık. Oyun alanları, stantlar, sahne etkinlikleri ile bir hafta boyunca 19 Mayıs’ı kutlayacağız. Gençlerle, Mersin halkıyla burada bir araya geleceğiz. 19 Mayıs’ta Fenerbahçe Meydanı’nda su sporları gösterimiz, Gelincik Tepesi’nde de yamaç paraşütü etkinliğimiz olacak. Tüm Mersin halkını davet ediyorum.   Hem karada hem havada hem denizde bu güzel bayramı kutlayıp, Mersinlileri bir araya getirmek istiyoruz...” diye konuştu.

“Her şey harika ayarlanmış...”

Temel yoga etkinliğini gerçekleştirenlerden yoga eğitmeni Azize Bulut, katılımın güzel olduğunu belirterek, “Etkinlikler çok güzel. Her şey harika ayarlanmış. Tam istediğimiz gibi gidiyor.  Katılım bizim için yeterliydi. Herkes memnun görünüyor. Etkinliklerin sürmesini çok isteriz. Böyle etkinlikler olduğu için çok mutluyuz...” dedi.

“Burada olmaktan gurur duyuyorum...”

Zumbada kareo jammer Remzi Bey, gerçekleştirdikleri zumba etkinliğine katılımın güzel olduğunu ifade ederek, “Harikaydı. Büyükşehir Belediyemiz bu tür etkinlikleri sürekli yapıyor. Burada olmaktan gurur duyuyorum. 19 Mayıs gibi çok önemli bir bayram için burada olmak beni onurlandırıyor. Büyükşehir Belediyemize davetleri için çok teşekkür ederim...” diye konuştu.

“Çok mutluyum, iyi ki geldim...”

Şans eseri geldiklerini ve çok keyif aldığını söyleyen İngilizce Öğretmeni Hale Levent ise, “Çok mutluyum, iyi ki geldim. Spontane gelişti, iyi ki gelişti. Zumba öğretmenimle geldik. Çok mutluyuz” derken, gençlerin bu kadar düşünülüyor olmasını da taktir ettiğini söyleyerek, “Muhteşem, çok destekleyici, çok özendirici. Bence harika, devam etmeli. Ben etkinliklerin birkaç gün süreceğini öğrendim. Her gün geleceğiz...” ifadelerini kullandı.

Etkinliğe katılan çocuklardan Tarık Batuş, “Çok güzel, çok eğlendim. Futbol, voleybol, tenis gibi çok güzel etkinlikler var burada. Bu etkinlikleri yaptıkları için herkese çok teşekkür ederim...” dedi.

Ek küçük resmiEk küçük resmi