Tuncer’den 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Kutlaması... | MERSİN MOZAİK

Tuncer’den 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Kutlaması...

Tuncer’den 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Kutlaması... mersinmozaik.com

Tuncer, "Mezitli Belediyesi olarak, gençlerimizin gelişimine katkıda bulunacak etkinlikler düzenlemeye ve sporun yaygınlaşmasını sağlamaya gayret ediyoruz. Gençlerimiz, bu ülkenin aydınlık yarınlarıdır. Atatürk’ün gençlerimize emanet ettiği bu güzel vatanı, onun gösterdiği yolda ilerleyerek daha da ileriye taşıyacaklarına olan inancım tamdır..."

Mezitli Belediye Başkanı Ahmet Serkan Tuncer, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.

Başkan Tuncer mesajında, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Samsun’a çıkarak bağımsızlık mücadelesini başlattığı bu önemli günün, Türk milletinin bağımsızlık ve özgürlük yolundaki kararlılığını simgelediğini vurguladı.

Başkan Tuncer mesajında şu ifadelere yer verdi: “Atatürk’ün gençliğe olan güveni ve spora verdiği önem, bizlere her zaman ilham kaynağı olmuştur. O, gençliği ülkemizin geleceği olarak görmüş ve sporun, sağlıklı bir nesil yetiştirmedeki rolünü her fırsatta vurgulamıştır. Bu anlayışla biz de Mezitli Belediyesi olarak, gençlerimizin gelişimine katkıda bulunacak etkinlikler düzenlemeye ve sporun yaygınlaşmasını sağlamaya gayret ediyoruz. Gençlerimiz, bu ülkenin aydınlık yarınlarıdır. Atatürk’ün gençlerimize emanet ettiği bu güzel vatanı, onun gösterdiği yolda ilerleyerek daha da ileriye taşıyacaklarına olan inancım tamdır. Bağımsızlık ve özgürlük mücadelemizin başlangıcını anmaktan onur ve mutluluk duyuyoruz. 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’mız kutlu olsun.“

Ek küçük resmi