Toros,"Depreme komşu bir il olarak Mersin; yaraya merhem olmayı, acıyı paylaşmayı, yükü birlikte taşımayı görev bildi. Deprem bölgesindeki çalışmalara verdiğimiz destekle, şehrimizde misafir ettiğimiz depremzede kardeşlerimizle, Mersin ile deprem bölgesi arasında sarsılmaz bir gönül köprüsü kuruldu..."
Mersin Valisi Atilla Toros, yayımladığı mesajla depremlerde yaşamalarını kaybeden vatandaşara Rahmet diledi.
Toros, mesajında ayrıca şu görüşleri paylaştı:
"6 Şubat depremlerinin üzerinden üç yıl geçti…
Acımız hâlâ taze, yüreğimizde bıraktığı iz hâlâ derin.
Asrın felaketi olan bu büyük afetle, sadece şehirler değil; kalpler sarsıldı. Sadece binalar değil, hayatlar yıkıldı. Ancak milletimiz, her zaman olduğu gibi acı karşısında tek yürek, tek bilek oldu. Dayanışma, sabır ve merhametle enkazların içinden umut yeşertti.
Sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğinde devletimiz tüm imkânlarını seferber ederek ilk andan itibaren deprem bölgesinde umut oldu, dayanak oldu, güven oldu. Enkazın başında, konteyner kentlerde, yeniden kurulan şehirlerde devlet ve millet omuz omuza durdu.
Toros,"Depreme komşu bir il olarak Mersin; yaraya merhem olmayı, acıyı paylaşmayı, yükü birlikte taşımayı görev bildi. Deprem bölgesindeki çalışmalara verdiğimiz destekle, şehrimizde misafir ettiğimiz depremzede kardeşlerimizle, Mersin ile deprem bölgesi arasında sarsılmaz bir gönül köprüsü kuruldu.
Bu büyük afette kaybettiğimiz vatandaşlarımızı bir kez daha rahmetle anıyor, Rabbimden ülkemizi ve milletimizi her türlü afetten muhafaza etmesini niyaz ediyorum."





