Vali Toros, rehber öğretmenlerle... | MERSİN MOZAİK

Vali Toros, rehber öğretmenlerle...

Vali Toros, rehber öğretmenlerle... mersinmozaik.com

Eğitim güvenliğine yönelik yürütülen çalışmalar hakkında sunumların yapıldığı toplantıda, katılımcıların soru ve önerileri alınarak sahada karşılaşılan hususlar ile çözüm önerileri değerlendirildi.

Mersin Valisi Atilla Toros’un başkanlığında, Psikolojik Danışman ve Rehber Öğretmenler buluşması gerçekleştirildi.

Mersin Üniversitesi Akdeniz Kültür Merkezi’nde Cumhuriyet Başsavcısı Yasin Emre, il protokolü ve ilgili kurum müdürleri ile ildeki Psikolojik Danışman ve Rehberlik öğretmenlerinin katıldığı toplantıda konuşan Toros, Mersin Valiliği olarak Emniyet, Jandarma ve ilgili tüm kurumlarla sahada olduklarını belirtti. Xx Bakanliğın çalışması doğrultusunda hareket ettiklerini kaydeden Toros, "Sayın Cumhurbaşkanımızın eğitim güvenliğine ilişkin ortaya koyduğu güçlü irade ile İçişleri Bakanlığımız ve Millî Eğitim Bakanlığımızın çalışmaları doğrultusunda hareket ederek, üzerimize düşen sorumluluğu kararlılıkla yerine getiriyoruz.” dedi.

Toplantıda, Millî Eğitim Bakanlığı Özel Eğitim ve Rehberlik Hizmetleri Genel Müdürü Doç. Dr. Mustafa Otrar da bir konuşma gerçekleştirdi.

Eğitim güvenliğine yönelik yürütülen çalışmalar hakkında sunumların yapıldığı toplantıda, katılımcıların soru ve önerileri alınarak sahada karşılaşılan hususlar ile çözüm önerileri değerlendirildi.