VALİ ALİ HAMZA PEHLİVAN, KABUL VE ZİYARETLERİNİ SÜRDÜRÜYOR… | MERSİN MOZAİK

VALİ ALİ HAMZA PEHLİVAN, KABUL VE ZİYARETLERİNİ SÜRDÜRÜYOR…

VALİ ALİ HAMZA PEHLİVAN, KABUL VE ZİYARETLERİNİ SÜRDÜRÜYOR… mersinmozaik.com

Vali Ali Hamza Pehlivan, Balkan Türkleri Kültür ve Yardımlaşma Derneği ve İl Müftülüğü’nü ’ni ziyaret edip Çamlıyayla Kaymakam Vekili Fatih Adıgüzel ve Cihannüma Dayanışma ve İşbirliği Derneği Mersin İl Temsilcisi Necmeddin Dinç ve Yönetim Kurulu Üyelerini kabul etti.

Vali Ali Hamza Pehlivan, Balkan Türkleri Kültür ve Yardımlaşma Derneği’ni ziyaret etti. Akdeniz Sağlık Mahallesinde bulunan dernek binasında vatandaşlarla görüşen Vali Pehlivan, çay eşliğinde samimi bir sohbet gerçekleştirdi. Ziyaret vesilesiyle çeşitli konularda değerlendirme ve bilgi alışverişinde bulunuldu.

İl Müftülüğü’nü de ziyaret eden Vali Pehlivan,  İl Müftüsü Aydın Yığman ve Müdürlük personeli tarafından karşılandı. Görüşmede il genelindeki Müftülük hizmetlerinin genel durumu, devam eden ve planlanan çalışmalar hakkında detaylı bilgiler aldı. Vali Pehlivan, ilgili konularda çeşitli hususlarda değerlendirmelerde bulundu.

Vali Ali Hamza Pehlivan ayrıca Valilik makamında;Çamlıyayla Kaymakam Vekili Fatih Adıgüzel ve Cihannüma Dayanışma ve İşbirliği Derneği Mersin İl Temsilcisi Necmeddin Dinç ve Yönetim Kurulu Üyelerini kabul ett.