Mersin Deniz Ticaret Odası, "Cihat Lokmanoğlu..." dedi... | MERSİN MOZAİK

Mersin Deniz Ticaret Odası, "Cihat Lokmanoğlu..." dedi...

Mersin Deniz Ticaret Odası, mersinmozaik.com

2022-2026 Dönemi MDTO Yönetim Kurulu şu isimler görev yürütecek: Yönetim Kurulu Başkanı Cihat Lokmanoğlu,Yönetim Kurulu Üyesi Atahan Çukurova, Bekir Yıldız, Bedii Canatan, İskender Botros, Filip Tahinci, Ertuğ Kemal Yılmaz.

Seçim süreci tamamlanan Mersin Deniz Ticaret Odası’nda, Cihat Lokmanoğlu tekrar başkan seçilirken, Meclis Başkanlığına ise Jozef Atat getirildi.  

İki aşamalı olarak gerçekleştirilen Oda organ seçimlerinde MDTO Üyeleri önümüzdeki 4 yıllık çalışma dönemi için kendilerini temsil edecek isimleri saptadı.

5 Ekim günü gerçekleşen  seçimlerde, 2022-2026 yılları arasında görev üstlenecek 10 Meslek Komitesini temsilen 21 Meclis 52 Komite Üyesi belirlendi.

12 Ekim günü yapılan 2. tur seçimlerde ise sandık başına giden Meclis Üyeleri, Oda Yönetim ve Disiplin Kurulu Üyeleri ile TOBB Delegelerini oluşturdu.

2022-2026 Dönemi MDTO Yönetim Kurulu şu isimler görev yürütecek: Yönetim Kurulu Başkanı Cihat Lokmanoğlu,Yönetim Kurulu Üyesi Atahan Çukurova, Bekir Yıldız, Bedii Canatan, İskender Botros, Filip Tahinci, Ertuğ Kemal Yılmaz

Seçimden sonra konuşan  Başkan Lokmanoğlu, Mersin Deniz Ticaret Odası seçimlerinin  olgunluk içinde geçmesinden memnunluk duyduğunu belirterek, "Demokrasiyi işleterek oy kullanan tüm üyelere teşekkür etti. Denizcilik Camiası içinde dayanışmayı daha da artırmak ve denizciliğin bütün meslek kollarında gelişmesini sağlamak için çaba harcayacayacağız..."dedi

MDTO Meclis Başkanlığına seçilen Jozef Atat ise, “Burada hep birlikte bölgemiz ve ülkemiz için, denizciliğin sorunlarına çözüm bulmak için çalışacağız. Aramıza yeni katılan ekip arkadaşlarımıza da hayırlı olsun dileklerimizi iletiyor, başarılı ve uyumlu bir çalışma dönemi olmasını temenni ediyorum...” şeklinde konuştu.