A. Galip Özkan,"Gündemimiz deprem ve depremzedeler..." | MERSİN MOZAİK

A. Galip Özkan,"Gündemimiz deprem ve depremzedeler..."

A. Galip Özkan, mersinmozaik.com

A. Galip Özkan,"Politika kendi mecrasında bir şekilde yürür, yerelde önceliğimiz depremzede misafirlerimizin yaşam koşullarını iyileştirip muhtemel depremlere yönelik önlemlerin alınmasının takipçisi olmak. Belediyelerimiz hem burada hem de deprem bölgesinde özveriyle çalıyorlar. Sosyal Demokrasi Derneği adına ilgili çevrelerle diyalog içindeyiz...

Sosyal Demokrasi Derneği Mersin Şubesi Başkanı A. Galip Özkan, depremin üzerinden bir ay geçmesine karşın bazı sıkıntıların aşılamadığını söyledi.
Onbir ili doğrudan etkileyen Kahramanmaraş merkezli depremin Mersin'e yansımalarının bazı sıkıntılara yol açtığını belirten Özkan,"Deprem toplumun tüm kesimlerini çok yönlü olarak derinden etkiledi. İnsanlar canını, malını, yer ve yurdunu kaybetti. Deprem bölgesine sınır olmamız ve  akrabalık bağları nedeniyle en fazla göç Mersin'e yöneldi; çeşitli konularda yansımaları uzun süre devam edecektir, bu neddenle sorumluluğumuzdaha çok artıyor. 
Emek ve Demokrasi Platformu olarak gidişatın bilincindeyiz.
Politika kendi mecrasında bir şekilde yürür, yerelde önceliğimiz depremzede misafirlerimizin yaşam koşullarını iyileştirip muhtemel depremlere yönelik önlemlerin alınmasının takipçisi olmak. Belediyelerimiz hem burada hem de deprem bölgesinde özveriyle çalıyorlar. Sosyal Demokrasi Derneği adına ilgili çevrelerle diyalog içindeyiz..."şeklinde konuştu.