Muhtarlar seçim hazırlığında… | MERSİN MOZAİK

Muhtarlar seçim hazırlığında…

Muhtarlar seçim hazırlığında… mersinmozaik.com

Adnan Giray Atilla,” Yaklaşık 5 bin seçmene sahip İnönü Mahallesi olarak olumsuzlukla pek karşılaşmıyoruz. Vatandaş gelip ismini kontrol ediyor, bilmeyenler ve yaşlılarımıza biz yardımcı oluyoruz. Seçime ilgi yoğun, memleketimiz için hayırlı olmasını diliyoruz…”

 

Yaklaşan 14 Mayıs seçimleri topluma hareketlilik getirdi. Vatandaşlar askıya çıkarılan seçmen kütüklerinde isimlerini kontrol ederken, muhtarlıklarda da yoğun hareketlilik yaşanıyor…

Ziyaret edip görüşünü aldığımız Yenişehir İnönü Mahallesi Muhtarı Adnan Giray Atilla, vatandaşların seçmen kütüklerindeki kayıtlarını kontrol etmelerine yardımcı olduklarını belirterek,” Yaklaşık 5 bin seçmene sahip İnönü Mahallesi olarak olumsuzlukla pek karşılaşmıyoruz. Vatandaş gelip ismini kontrol ediyor, bilmeyenler ve yaşlılarımıza biz yardımcı oluyoruz. Seçime ilgi yoğun, memleketimiz için hayırlı olmasını diliyoruz…”dedi.

Diğer yandan sahte seçmenler olduğu yolunda iddialar ise, ilgili seçmenlerin daha çok boş bina ve inşaatlar adres gösterilerek yazıldığı konuşuluyor.