Özkan, Sosyal Demokrasi Derneği Genel Kurulunda... | MERSİN MOZAİK

Özkan, Sosyal Demokrasi Derneği Genel Kurulunda...

Özkan, Sosyal Demokrasi Derneği Genel Kurulunda... mersinmozaik.com

A. Ali Galip Özkan, “Tüm toplum kesimlerinin huzur ve barış içinde yaşaması demokrasi ekseninde adil paylaşımla sağlanabilir. Bu da ancak Batılı ülkelerde görüldüğü gibi sosyaldemokrat anlayışın yerel ve genelde iktidar olmasıyla mümkündür...

Cumhuriyet Halk Partisi Toroslar Belediye Başkanı aday adayı A. Galip Özkan ve arkadaşları Sosyal Demokrasi Derneği Genel Kurulunda Mersin’i temsil ediyorlar.

Hedeflerinin demokrasiyi tüm kurum ve kuruluşlarıyla yaşamsal kılmak olduğunu vurgulayan Özkan, gelecekten umutlu olduklarını söyledi.

Tüm toplum kesimlerinin huzur ve barış içinde yaşamasının demokrasi ekseninde adil paylaşımla sağlanabileceğini belirten A. Galip Özkan, Mersin Mozaik’e yaptığı değerlendirmede,"Derneğimizin Olağan Kongresine katılmak üzere arkadaşlarımızla birlikte Ankara’dayız. Önceki yönetimde görev yapmış yöeneticilerimize kıymetli çalışmalarından dolayı teşekkür ediyor, kongremizin görevlendireceği yöenetime başarılar diliyoruz. Ekonomik ve sosyal yönden zor süreçten geçen ülkemizde, parti ve dernek çatısı altında mücadelemiz devam ediyor. Tüm toplum kesimlerinin huzur ve barış içinde yaşaması demokrasi ekseninde adil paylaşımla sağlanabilir. Bu da ancak Batılı ülkelerde görüldüğü gibi sosyaldemokrat anlayışın yerel ve genelde iktidar gelmesi mümkündür. Tüm olumsuzluklara karşın unutluyuz..." dedi.