Atatürk’e saygısızlık...  | MERSİN MOZAİK

Atatürk’e saygısızlık... 

Atatürk’e saygısızlık...  mersinmozaik.com

Tepkili vatandaşlar, "Yıllar önce düzenlemesi yapılan Atatürk Büstü, sürekli ihmal edilerek gereken önem verilmiyor. Son olarak yerinden kopan mermer haftalardır tamir edilip düzeltilmiyor. Büst çevresi pislikten geçilmiyor, bakımsız. Atatürk’e yapılan bu saygısız davranışa mahalle sakini Suriyeliler bile gülerken, ne yazık ki yetkililer görmüyorlar..."

Atatürk Büstünde oluşan tahribatın giderilmemesi ve çevresinin bakımsızlığından yakınan semt sakinleri ilgilileri göreve çağırıyorlar... 

Mersin Adeniz-Hamidiye Mahallesi'nde, Atatürk Caddesi İle Cengiz Topel Caddesi köşesinde konumlu Atatürk Büstünün yerinden kopan mermerinin haftalardır tamir edilmediğini belirten tepkili vatandaşlar, "Yıllar önce düzenlemesi yapılan Atatürk Büstü, sürekli ihmal edilerek gereken önem verilmiyor. Son olarak yerinden kopan mermer haftalardır tamir edilip düzeltilmiyor. Büst çevresi pislikten geçilmiyor, bakımsız. Atatürk'e yapılan bu saygısız davranışa mahalle sakini Suriyeliler bile gülerken, ne yazık ki yetkililer görmüyorlar. hergün önünden geçen yüzlerce kamu görevlisinin dikkatini çekmiyor mu? Bu ne ihmal ve vurdumduymazlık; olur olmaz işlere onca kaynak ayıran ilgili kurumları göreve çağırıyoruz..."diyerek tepki gösterdiler.