Başkan Yıldız, Sahada Vatandaşları Dinliyor... | MERSİN MOZAİK

Başkan Yıldız, Sahada Vatandaşları Dinliyor...

Başkan Yıldız, Sahada Vatandaşları Dinliyor... mersinmozaik.com

Yıldız; “Havaların ısınmasıyla beraber tempoyu arttırdık. ’Yüzü gülen, nefes alan Toroslar’da’ daha yaşanabilir sokaklar için faaliyetlerimize devam ediyoruz. Sağlık Mahallemizde, asfalt serim işini yerinde inceledik. Mahallelerimizin yol sorununu, imkanlarımız ölçüsünde tek tek çözeceğiz. Amacımız, vatandaşımızın mağdur olmaması. 67 mahallemize eşit hizmet götürme gayreti içerisindeyiz. Bir bütün halinde ilçemiz çok güzel hizmetlere kavuşacak...”

-BAŞKAN YILDIZ, SAHADA ÇALIŞMALARI İNCELEDİ...

Toroslar Belediye Başkanı Abdurrahman Yıldız, hem ilçe merkezinde hem kırsal mahallelerde yol yapım ve onarım çalışmalarının tüm hızıyla devam ettiğini söyledi.

Sık sık mahalle ziyaretleri yaparak muhtar ve vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Yıldız, Sağlık Mahallesi’nde Fen İşleri Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen asfalt kaplama çalışmalarını inceledi.

“BİR BÜTÜN HALİNDE İLÇEMİZ ÇOK GÜZEL HİZMETLERE KAVUŞACAK...”

Mevsim şartları ve alt yapı çalışmaları nedeniyle tahrip olan yolları bakımdan geçirdiklerini belirten Başkan Yıldız; “Havaların ısınmasıyla beraber tempoyu arttırdık. 'Yüzü gülen, nefes alan Toroslar’da' daha yaşanabilir sokaklar için faaliyetlerimize devam ediyoruz. Sağlık Mahallemizde, asfalt serim işini yerinde inceledik. Mahallelerimizin yol sorununu, imkanlarımız ölçüsünde tek tek çözeceğiz. Amacımız, vatandaşımızın mağdur olmaması. 67 mahallemize eşit hizmet götürme gayreti içerisindeyiz. Bir bütün halinde ilçemiz çok güzel hizmetlere kavuşacak...” diye konuştu.

Ek küçük resmiEk küçük resmi