MEZİTLİ BELEDİYESİ YOL BAKIM ÇALIŞMALARINDA HIZINI KESMİYOR... | MERSİN MOZAİK

MEZİTLİ BELEDİYESİ YOL BAKIM ÇALIŞMALARINDA HIZINI KESMİYOR...

MEZİTLİ BELEDİYESİ YOL BAKIM ÇALIŞMALARINDA HIZINI KESMİYOR... mersinmozaik.com

Tuncer, "Vatandaşlarımızın taleplerini dikkate alarak kentimizi konforlu yollara kavuşturmak için çabalarımızı sürdürüyoruz. Mezitli’nin görünümünü yenileyerek yeni yollar açıyoruz, hasarlı yollarımızda çalışmalar gerçekleştiriyoruz, ekiplerimiz ihtiyaca göre sıcak asfalt çalışmaları gerçekleştiriyor.Mezitlimize hayırlı olsun..."

-MEZİTLİ’DE YAPILAN ASFALT ÇALIŞMALARI VATANDAŞLARDAN TAKDİR TOPLUYOR...

-VATANDAŞLARIN MEMNUNİYETİ ARTIYOR, MEZİTLİ'DE YOLLAR YENİLENİYOR!

Mezitli Belediyesi, kente yeni bir görünüm kazandırmak amacıyla yol bakım çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. İhtiyaç duyulan mahallelerde sıcak ve sathi asfalt yol, bakım, onarım işlemleri düzenli olarak gerçekleştiriliyor. Eş zamanlı olarak yapılan çalışmalar ile vatandaşların memnuniyeti artıyor.

Mezitli Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri,yaz mevsimin gelmesi ile ihtiyaç duyulan tüm bölgelerde sıcak ve sathi asfalt yol bakımı ve onarım işlemlerini düzenli olarak gerçekleştiriyor. Ekipler tarafından yolların daha rahat ve konforlu hale getirilmesi hedefleniyor. Aynı zamanda şehrin farklı bölgelerinde asfalt çalışmalarına da devam edilerek, vatandaşların taleplerine hızlı bir şekilde cevap veriliyor. Bu çalışmalarla hem mahalle sakinleri rahatlıyor hem de sürücülerin güvenli bir şekilde yolculuk yapmaları sağlanıyor.

Mezitli Belediyesi, aynı zamanda şehrin farklı bölgelerinde asfalt çalışmalarına da devam ediyor. Bu sayede vatandaşların taleplerine hızlı bir şekilde cevap veriliyor ve Mezitli genelindeki ulaşım rahatlığı artırılıyor.

BAŞKAN TUNCER, “KENTİMİZİ KONFORLU YOLLARA KAVUŞTURMAK İÇİN ÇALIŞIYORUZ...”

Mezitli Belediye Başkanı Ahmet Serkan Tuncer, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, "Vatandaşlarımızın taleplerini dikkate alarak kentimizi konforlu yollara kavuşturmak için çabalarımızı sürdürüyoruz. Mezitli’nin görünümünü yenileyerek yeni yollar açıyoruz, hasarlı yollarımızda çalışmalar gerçekleştiriyoruz, ekiplerimiz ihtiyaca göre sıcak asfalt çalışmaları gerçekleştiriyor.Mezitlimize hayırlı olsun..." şeklinde konuştu.

Ek küçük resmiEk küçük resmi