CHP’Lİ KARAKOZ, “SANDIKTAN ÇIKAN SONUCA HERKES SAYGI DUYMAK ZORUNDA...” | MERSİN MOZAİK

CHP’Lİ KARAKOZ, “SANDIKTAN ÇIKAN SONUCA HERKES SAYGI DUYMAK ZORUNDA...”

CHP’Lİ KARAKOZ, “SANDIKTAN ÇIKAN SONUCA HERKES SAYGI DUYMAK ZORUNDA...” mersinmozaik.com

Karakoz, “Böyle güzel bir yer şu an vatandaşlarımızın kullanımına kapalı. Sandıktan çıkan sonuçlara herkes saygı duymak zorunda. Biz buranın bir an önce Koçarlı Belediyesi’ne devredilmesini ve vatandaşlarımızın hizmetine tekrar açılmasını istiyoruz.”

-YÖNETİM CHP’YE GEÇİNCE KENT ORMANINDAKİ TESİSİ KOÇARLI BELEDİYESİ’NDEN ALDILAR...

-KOÇARLI’DA BELEDİYE AK PARTİ’DEN CHP’YE GEÇİNCE KENT ORMANINI KAPATTILAR...

CHP Aydın Milletvekili Evrim Karakoz, Koçarlı Belediyesi’nin CHP’ye geçmesiyle birlikte işletme hakkı belediyeden alınan ve Sulama Birliği’ne verilen Adnan Menderes Kent Ormanı’nda atıl durumda bulunan tesisin tekrar belediyeye devredilmesi ve vatandaşların hizmetine açılması için yetkililere çağrıda bulundu.

Aydın’ın Koçarlı İlçesinde bulunan cazibe merkezi konumundaki Adnan Menderes Kent Ormanı’nda Koçarlı Belediyesi’nin işlettiği tesis 31 Mart Yerel Seçimlerinde belediyenin Ak Parti’den Cumhuriyet Halk Partisi’ne geçmesinin ardından belediyeden alınarak Sulama Birliği’ne devredilmiş ve kapatılmıştı.

TESİS BİR AN ÖNCE KOÇARLI BELEDİYESİ’NE DEVREDİLMELİ...

Koçarlı Belediye Başkanı Özgür Arıcı, CHP Koçarlı İlçe Başkanı Hasan Akın, belediye meclis üyeleri ve muhtarlarla birlikte Adnan Menderes Kent Ormanı’ndaki tesiste incelemelerde bulunan Milletvekili Karakoz, “Bu bulunduğumuz bölge seçimden önce Koçarlı Belediyesi tarafından işletilmekteydi. Ancak seçim sonucunda belediye yönetimi Ak Parti’den Cumhuriyet Halk Partisi’ne geçince bu alan Sulama Birliği’ne verildi. Sulama Birliği’nin burayla alakasının ve illiyet bağının ne olduğunu biz anlayamadık ama talebimiz şu; buranın bir an önce Koçarlı Belediyesi’ne devredilmesi ve vatandaşlarımızın hizmetine açılması gerekiyor. Biz bunu talep ediyoruz ve konunun takipçisi olacağız.” dedi.

BAŞKAN ARICI: “KOÇARLILI VATANDAŞLARIMIZIN HİZMETİNE AÇMAK İSTİYORUZ...”

Koçarlı Belediye Başkanı Özgür Arıcı da yaptığı açıklamada, Adnan Menderes Kent Ormanı’ndaki tesisin beş yıl boyunca Koçarlı Belediyesi’ne ait olduğunu belirterek, “Biz seçimi kazandıktan hemen sonra burayı bizden geri aldılar. Bizim her türlü müracaatımıza rağmen buraya siyaseti karıştırdıkları için şu anda bizden alıp Sulama Birliği’ne verdiler. Biz burayı Koçarlı halkına, Koçarlılı vatandaşlarımızın hizmetine açmak istiyoruz. Burayı da şu anda talep ediyoruz.” dedi.

KARAKOZ: “SANDIKTAN ÇIKAN SONUCA HERKES SAYGI DUYMAK ZORUNDA...”

Tesisin şu an kapalı olduğuna dikkat çeken CHP Milletvekili Karakoz, “Böyle güzel bir yer şu an vatandaşlarımızın kullanımına kapalı. Sandıktan çıkan sonuçlara herkes saygı duymak zorunda. Biz buranın bir an önce Koçarlı Belediyesi’ne devredilmesini ve vatandaşlarımızın hizmetine tekrar açılmasını istiyoruz.” dedi.

Ek küçük resmi