BAŞKAN YILDIZ’DAN HUZUREVİNE BAYRAM ZİYARETİ... | MERSİN MOZAİK

BAŞKAN YILDIZ’DAN HUZUREVİNE BAYRAM ZİYARETİ...

BAŞKAN YILDIZ’DAN HUZUREVİNE BAYRAM ZİYARETİ... mersinmozaik.com

Yıldız, “ ’Yüzü gülen, nefes alan Toroslar’da” büyüklerimizin her zaman yanında olmaya devam edeceğiz. Hep birlikte nice bayramlar geçirmeyi temenni ediyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum...”

Toroslar Belediye Başkanı Abdurrahman Yıldız, Mersin Yardım ve İyilik Vakfı Huzurevi'ni ziyaret ederek, huzurevi sakinlerinin ve çalışanlarının Kurban Bayramı’nı kutladı...

Yaş almış büyükleri odalarında tek tek ziyaret ederek, sağlıklı ve huzur dolu bir ömür geçirmeleri temennisinde bulunan Başkan Yıldız, huzurevinin bahçesinde dinlenen huzurevi sakinleriyle de bol bol sohbet etti.

Huzurevi sakinleri tarafından yoğun sevgiyle karşılanan Başkan Yıldız: “Bayramları anlamlı kılan en güzel şey büyüklerimizin gönlünü almaktır. İlçemizdeki huzurevini ziyaret ederek, varlıklarıyla güç bulduğumuz büyüklerimizin bayramlarını kutladık. Onların yüzlerindeki tebessüm, bizleri daha da mutlu etti. “ 'Yüzü gülen, nefes alan Toroslarda” büyüklerimizin her zaman yanında olmaya devam edeceğiz. Hep birlikte nice bayramlar geçirmeyi temenni ediyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum...” dedi.

Ek küçük resmiEk küçük resmi