TOROSLAR’DA BU BAYRAM BİR BAŞKA GÜZEL... | MERSİN MOZAİK

TOROSLAR’DA BU BAYRAM BİR BAŞKA GÜZEL...

TOROSLAR’DA BU BAYRAM BİR BAŞKA GÜZEL... mersinmozaik.com

Yıldız: “Bundan sonra başta Toroslar olmak üzere Mersin Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı bütün ilçelerde uyum içerisinde ciddi çalışmalar yapılacak. Başkanımız çok ciddi destekler veriyor bize. Özellikle bahçe yollarının hasada yetişmesi için çalışmalarımıza katkıda bulundu. Bu da aslında Toroslar’da bir şeylerin değişmeye başladığının göstergelerinden bir tanesidir. Başkanımıza ve ekibine teşekkür ediyorum...”

-BAŞKAN YILDIZ, BAŞKAN SEÇER İLE BİRLİKTE YAYLALARDA VATANDAŞLARLA BULUŞTU, BAYRAMLARINI KUTLADI...

Toroslar Belediye Başkanı Abdurrahman Yıldız, Kurban Bayramı tatili boyunca ilçeyi karış karış dolaşarak, vatandaşlarla kucaklaşıp bayramlarını kutladı.

Aladağ, Yeniköy, Bekiralanı, Soğucak, Ayvagediği ve Gözne Mahalleleri’ni, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer ve Mersin Milletvekili Gülcan Kış ile birlikte ziyaret eden Başkan Yıldız: “Bayramın, barışa, huzura, kardeşliğe, dostluğa ve sağlığa vesile olmasını diliyorum” dedi.

İlçe nüfusunun yanı sıra çok sayıda yaylacıya ev sahipliği yapan bu mahallelerde vatandaşlarla sohbet edip taleplerini dinleyen Başkan Yıldız, doğru zamanda, doğru işler yaparak eşsiz güzelliklere sahip Toroslar’ı hep birlikte kalkındıracaklarının sözünü verdi. 

Kahvehanedeki vatandaşlarla selamlaşıp, esnaf ziyaretinin de yapıldığı yayla programları yoğun ilgiyle gerçekleşti. Mahalle muhtarlarının da eşlik ettiği programlarda vatandaşlar, Başkan Yıldız’a ve Başkan Seçer’e ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek, memnuniyetlerini dile getirdi.

Ek küçük resmiEk küçük resmi

BAŞKAN YILDIZ:  “TOROSLAR’I YAŞANABİLİR BİR KENT YAPMAK İÇİN HEP BİRLİKTE ÇALIŞACAĞIZ...”

Mahallelerde vatandaşlara hitap eden Başkan Yıldız, Toroslar’ın artık daha konforlu daha yaşanabilir bir kent haline geleceğine vurgu yaparak: “Toroslar, 30 yıl ihmal edilmiş. Sadece son beş yıllık dönemde, 2019’dan sonra Büyükşehir Belediyesi’nin yatırımları oldu. Ama artık 1 Nisan itibariyle Toroslar’da yeni bir zaman işlemeye başladı. Hizmetler daha hızlı, daha kaliteli ve daha verimli gelmeye başladı ve gelecek de. İlçemizdeki asfaltların ve kırsal mahallelerimizdeki bahçe yollarının tamamlanması konusunda Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Vahap Seçer, çok yardımcı oldu. Neredeyse Filistin sokaklarına benzeyen Toroslar’ın sokaklarını ve parkları tamir etmeye başladık.” dedi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’in bugüne kadar Toroslar’ın köylerinde ve kırsal mahallelerinde hizmet yapmak için çaba sarf ettiğini ancak önceki yönetimin uyum içinde çalışmayı reddettiğini kaydeden Başkan Yıldız: “Bundan sonra başta Toroslar olmak üzere Mersin Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı bütün ilçelerde uyum içerisinde ciddi çalışmalar yapılacak. Başkanımız çok ciddi destekler veriyor bize. Özellikle bahçe yollarının hasada yetişmesi için çalışmalarımıza katkıda bulundu. Bu da aslında Toroslar’da bir şeylerin değişmeye başladığının göstergelerinden bir tanesidir. Başkanımıza ve ekibine teşekkür ediyorum...” diye konuştu.

MİLLETVEKİLİ KIŞ: “BELEDİYE BAŞKANLARIMIZIN KENTTE FARK YARATACAK ÇALIŞMALAR YAPACAĞINA YÜREKTEN İNANIYORUM...”

Daha sonra konuşan Mersin Milletvekili Gülcan Kış da herkesin bayramını kutlayarak: “Burada sizinle birlikte olmaktan çok mutlu olduğumu dile getirmek istiyorum. Belediye Başkanımız Sayın Vahap Seçer, her bir ilçeye, her bir mahalleye elinden geldiğince hizmetleri eşit bir şekilde götürmeye çalıştı. 31 Mart’ta, 30 yıldan sonra Cumhuriyet Halk Partili bir belediye başkanımız Abdurrahman Yıldız’ın seçilmesiyle beraber iki belediye başkanımızın Mersin’de fark yaratacak çalışmalar yapacağına yürekten inanıyorum...” ifadelerini kullandı.

BAŞKAN SEÇER: “AYAĞIMIZ UĞURLU GELİR, İNŞALLAH BERABER BOL BOL HİZMET YAPARIZ...”

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer de Toroslar Belediye Başkanı Abdurrahman Yıldız ile birlikte Toroslar’a güzel hizmetler kazandıracaklarının sözünü vererek: “Önemli olan, iyi ve öz niyetle herkesin kimliğine, görüşüne, yaşamına saygı duyarak herkese adaletli hizmet götürmektir. İşin formülü, adalet dağıtmak, insanları sevmektir. Amacımız ve şiarımız belli. Toroslar’da Büyükşehir Belediyesi olarak ikinci beş yılımızda, Abdurrahman Başkan ile beraber yürüyeceğiz. Başkanımızın başarısı bizim başarımız. O’nun sevilip, sayılması bizleri de onure edecektir. Arkanızdayız ve yanınızdayız. Bayramınız kutlu olsun. Sizleri çok seviyoruz.” şeklinde konuştu.

Ek küçük resmiEk küçük resmi