Tribün Kafe’de Milli Maç Coşkusu... | MERSİN MOZAİK

Tribün Kafe’de Milli Maç Coşkusu...

Tribün Kafe’de Milli Maç Coşkusu... mersinmozaik.com

Sporun nabzını tutan kafede son olarak EURO 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası maçlarının başlaması üzerine F Grubu’nda Gürcistan’la mücadele eden A Milli Takım maçını izlemek isteyen futbolseverler, maç keyfini Tribün Kafe’de yaşadı. Arkadaşları ve akrabaları ile maç coşkusunu yaşamak isteyen vatandaşlar, hep beraber A Milli Takımı destekledi.

-SPORSEVERLER,  MİLLİ MAÇ COŞKUSUNU TRİBÜN KAFE’DE YAŞADI... 

-MİLLİ TAKIM MAÇLARININ NABZI TRİBÜN KAFE’DE TUTULUYOR...

Türkiye’nin en uzun sahil şeridi olma özelliği taşıyan Akdeniz’in incisi Mersin’de, sahil bandında farklı konseptlerle vatandaşlarına hizmet veren Mersin Büyükşehir Belediyesi Denizkızı Turizm A.Ş. bünyesindeki kafeler Mersinlilerin uğrak adresi olmaya devam ediyor. Sporseverlerin buluşma noktası haline gelen Tribün Kafe, bunlardan biri.  Özellikle maç günleri maç coşkusunu yaşamak ve takımına destek vermek isteyen spor sevdalıları bu kafede bir araya geliyor.

Kahvaltı, aperatif ve dünya mutfağı ile günün her saati lezzetli bir yemek deneyimi sunan kaliteli ve zengin menüsü, eşsiz sahil manzarası, içerisinde bulunan oyun alanları ile Tribün Kafe 7’den 70’e herkese hitap etmeye devam ediyor.

Sporun nabzını tutan kafede son olarak EURO 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası maçlarının başlaması üzerine F Grubu’nda Gürcistan’la mücadele eden A Milli Takım maçını izlemek isteyen futbolseverler, maç keyfini Tribün Kafe’de yaşadı. Arkadaşları ve akrabaları ile maç coşkusunu yaşamak isteyen vatandaşlar, hep beraber A Milli Takımı destekledi.

Durmuş: “Euro 2024’e özel atıştırma tabaklarımız misafirlerimizi bekliyor”

Euro 2024 Avrupa Şampiyonası’nın başladığını ve A Milli Takımın da bu şampiyonluk mücadelesinde yer aldığını kaydeden Büyükşehir Belediyesi Denizkızı Turizm A.Ş. Saha Koordinatörü Ekin Durmuş “Bizler de Tribün Kafe olarak bu maçları yayınlamaya başladık. Milli maçlarımızın olduğu günlerde burada maç günlerine özel mini futbol oyunları gibi etkinliklerimiz olacak. Aynı zamanda gelen misafirlerimize küçük hediyelerimiz de olacak. Bunun yanı sıra Euro 2024’e özel hazırladığımız atıştırma tabaklarımız var. Dünya mutfağından bazı ürünleri alarak bu tabakların içerisinde buluşturduk. Gelin Tribün Kafe’de hep beraber maç coşkusuna ortak olalım” ifadelerine yer verdi.

Spor tutkunları Tribün Kafede bir araya geldi ve Milli Takımı destekledi

Hafta sonları sık sık Tribün Kafe’ye uğradığını aktaran Efecan Yüngeviş “Burada deniz kenarında maçı izlemek keyifli oluyor. Buranın sahil kenarında ve deniz manzarasının olması aynı zamanda yemeklerinin de güzel olması ilgimizi çekiyor. Arkadaş grubu olarak ilk milli maçımızı da burada izlemek ve bu coşkuyu burada beraber yaşamak istedik” diye belirtti.

Arkadaşıyla birlikte maç izlemeye gelen Samet Onay, “Buraya son zamanlarda sık sık geliyoruz. Çünkü hem uygun fiyatları hem rahat. Açık hava yazın iyi oluyor ve serin serin oturup maç izliyoruz. Buranın en beğendiğim favori yemeği kremalı tavuklu makarnası. Geçenlerde İzmir bombası yedim onu da beğendim. İçecekleri de çok güzel. Tatlısından ana yemeğine sıcak soğuk içeceğine kadar her şeyi bulmak mümkün” dedi.

Arkadaşıyla sık sık Tribün Kafe’ye geldiğini belirten Süleyman Emre Yıldız ise, “Açık havada böyle maç izleme keyfi hiçbir yerde olmayan bir şey. Buranın bu özelliğini çok seviyorum. Açık havada oturmak çok güzel oluyor bizim için. Aynı zamanda hem yemekleri çok güzel hem de fiyat olarak da ucuz olduğu için biz öğrencilere göre gayet güzel. Lezzet ve kaliteyi burada bir arada bulabiliyoruz” ifadelerini kullandı.

Tribün Kafe’nin atmosferini çok beğendiğini dile getiren Furkan Şahin de “Burada hep birlikte maç coşkusunu paylaşabiliyoruz. Euro 2024’ü burada izlemek benim için avantaj. Ağırlıklı olarak atıştırmalıklarını tercih ediyoruz. Hem deniz kenarında olması büyük bir avantaj. Mersin’in körelen bir tarafını tekrardan bize kazandırdığını düşünüyorum” diye konuştu.

Ek küçük resmiEk küçük resmi