TOROSLAR’IN YAYLALARINDA YÜZLER GÜLÜYOR... | MERSİN MOZAİK

TOROSLAR’IN YAYLALARINDA YÜZLER GÜLÜYOR...

TOROSLAR’IN YAYLALARINDA YÜZLER GÜLÜYOR... mersinmozaik.com

Başkan Yıldız, “Doğa harikası olan ilçemizin yaylaları, yaylacılar tarafından da yoğun rağbet görüyor. Hızlı yapılaşmanın olduğu bu mahallelerimizde yeni bağlantı yolları açarak bypass işlemi yapıyoruz. Amacımız, vatandaşlarımızın mağdur olmaması. ’Yüzü gülen, nefes alan Toroslar’da vatandaşımızın en güzelini hak ettiğini bilerek, yol yapım ve yenileme çalışmalarımıza hız kesmeden devam ediyoruz.”

-Toroslar Belediyesi tarafından gerçekleştirilen yol yapım ve asfaltlama çalışmaları ilçe merkezinin yanı sıra yaylalarda da devam ediyor. Yayla yolları yapılıyor, vatandaşın yüzü gülüyor...

Belediye Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri bu kapsamda Darısekisi ve Kepirli Mahalleleri’nde imara uygun yeni yol açım ve düzenleme çalışmaları gerçekleştirdi.

Ulaşımın güvenli ve sağlıklı bir şekilde sağlanacağı yol, mahalle sakinlerini memnun etti. Yollarının iyileşmesiyle rahata kavuşan vatandaşlar, Toroslar Belediye Başkanı Abdurrahman Yıldız’a teşekkür ederek, hizmetlerinin devamını diledi.

2021 yılından 1 Nisan 2024 tarihine kadar Toroslar Belediyesinden Darısekisi Mahallesi’ne hizmet alamadıklarını ifade eden Mahalle Muhtarı Yakup Yetkin ise Başkan Yıldız’ın göreve gelmesinin ardından yaşadıkları bu mağduriyetin sona erdiğini söyledi.

Muhtar Yetkin, “Toroslar Belediyemizin hizmetlerinden çok memnunuz. Bundan sonra da güzel hizmetler alacağımıza inanıyoruz. Başkanımız Abdurrahman Yıldız’a ve ekibine teşekkür ederiz.” dedi.

“KIRSAL MAHALLELERİMİZDE HAYATI KOLAYLAŞTIRACAK HİZMETLERİ HIZLI VE VERİMLİ BİR ŞEKİLDE GERÇEKLEŞTİRİYORUZ...”

Toroslar Belediye Başkanı Abdurrahman Yıldız, ilçe merkezinde olduğu gibi kırsal mahallelerde de hayatı kolaylaştıracak hizmetleri hızlı ve verimli bir şekilde gerçekleştirdiklerini belirterek, “Toroslarımızda yaşayan halkımız hizmetine en güzeline layık.” dedi.

Başkan Yıldız, “Doğa harikası olan ilçemizin yaylaları, yaylacılar tarafından da yoğun rağbet görüyor. Hızlı yapılaşmanın olduğu bu mahallelerimizde yeni bağlantı yolları açarak bypass işlemi yapıyoruz. Amacımız, vatandaşlarımızın mağdur olmaması. 'Yüzü gülen, nefes alan Toroslar’da vatandaşımızın en güzelini hak ettiğini bilerek, yol yapım ve yenileme çalışmalarımıza hız kesmeden devam ediyoruz.” ifadelerini kullandı.

Ek küçük resmiEk küçük resmi