HALK KART HAZİRAN AYI TUTARLARI HESAPLARDA... | MERSİN MOZAİK

HALK KART HAZİRAN AYI TUTARLARI HESAPLARDA...

HALK KART HAZİRAN AYI TUTARLARI HESAPLARDA... mersinmozaik.com

Temel ihtiyaç ve gıda maddelerinin alınması için kullanılabilen Halk Kart uygulamasıyla dar gelirli yurttaşların aile bütçesine katkı sağlanırken, alışverişin yapıldığı anlaşmalı yerel market ve bakkallara da destek olunuyor. Büyükşehir Halk Kart uygulamasından, Haziran ayında toplam 8 bin 965 kişi yararlandı.

Sosyal belediyecilik anlayışı ile çalışmalarını sürdüren Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin Mersin’de yaşayan dar gelirli ailelere destek sağladığı Halk Kart’ın Haziran ayı tutarları, Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı tarafından yurttaşların hesaplarına yatırıldı.

Temel ihtiyaç ve gıda maddelerinin alınması için kullanılabilen Halk Kart uygulamasıyla dar gelirli yurttaşların aile bütçesine katkı sağlanırken, alışverişin yapıldığı anlaşmalı yerel market ve bakkallara da destek olunuyor. Büyükşehir Halk Kart uygulamasından, Haziran ayında toplam 8 bin 965 kişi yararlandı. Halk Kart Haziran ayı tutarları kapsamında 5 bin 618 kişinin hesabına 450 TL, 3 bin 347 kişinin hesabına ise 750 TL olmak üzere, 8 bin 965 kişinin hesabına toplam 5 milyon 38 bin 350 TL yatırıldı.