MEZİTLİ’DE KÜÇÜK KULAÇLARIN SERTİFİKA HEYECANI... | MERSİN MOZAİK

MEZİTLİ’DE KÜÇÜK KULAÇLARIN SERTİFİKA HEYECANI...

MEZİTLİ’DE KÜÇÜK KULAÇLARIN SERTİFİKA HEYECANI... mersinmozaik.com

Tuncer, "Mezitli Belediyesi olarak düzenlediğimiz yüzme kurslarının 1. etap sertifika töreninde sizlerle birlikte olmaktan büyük mutluluk duyuyorum. Hepinizi bu başarılarınızdan dolayı tebrik ediyorum. Havuzumuz her hafta suyu değişen, 7/24 devir daim yapan ve toplum sağlığı kontrollerinden başarıyla geçen bir tesis olarak hizmet vermektedir. Bu sayede, yüzme sporunu güvenle ve keyifle yapabilmenizi sağlıyoruz, çocuklarımızın gelişimini önemsiyoruz."

-BAŞKAN TUNCER, ‘’ÇOCUKLARIMIZIN GELİŞİMİNİ ÖNEMSİYORUZ’...’

Mezitli Belediyesi'nin Atatürk Eğitim Havuzu’nda düzenlediği yüzme kurslarının 1. etap sertifika töreni büyük bir coşkuyla gerçekleştirildi. Mezitli Belediye Başkanı Ahmet Serkan Tuncer’in katılımı ile öğrenciler yüzme başarılarını sertifikaları ile taçlandırdı.

Törende konuşma yapan Başkan Tuncer, yüzme kurslarının vatandaşlarımızın sağlıklı ve aktif bir yaşam sürmelerine katkı sağladığını belirtti. Başkan konuşmasında şu ifadelere yer verdi: "Mezitli Belediyesi olarak düzenlediğimiz yüzme kurslarının 1. etap sertifika töreninde sizlerle birlikte olmaktan büyük mutluluk duyuyorum. Hepinizi bu başarılarınızdan dolayı tebrik ediyorum. Havuzumuz her hafta suyu değişen, 7/24 devir daim yapan ve toplum sağlığı kontrollerinden başarıyla geçen bir tesis olarak hizmet vermektedir. Bu sayede, yüzme sporunu güvenle ve keyifle yapabilmenizi sağlıyoruz, çocuklarımızın gelişimini önemsiyoruz." dedi. 

ÇOCUKLAR BAŞKAN TUNCER’İN ELİNDEN SERTİFİKALARI ALDI...

Toplamda 350 öğrenci, 6 antrenör ve 1 başantrenörün katılımıyla tamamlanan ilk etap eğitimlerinin ardından öğrenciler Başkan Tuncer’in elinden sertifikalarını aldı. Başkan, kursların vatandaşların hijyenik ve güvenli koşullarda, uzman eğitmenler eşliğinde spor yapmalarını sağladığını vurgularken, Mezitli Belediyesi olarak gelecekte de çeşitli spor ve eğitim faaliyetleri düzenlemeye devam edeceklerini ifade etti.

Ek küçük resmiEk küçük resmi