BAŞKAN YILDIZ, PAZARCILARLA BULUŞTU... | MERSİN MOZAİK

BAŞKAN YILDIZ, PAZARCILARLA BULUŞTU...

BAŞKAN YILDIZ, PAZARCILARLA BULUŞTU... mersinmozaik.com

Yıldız, “Bu güzel Halil İbrahim Sofrası için tüm esnaf kardeşlerime teşekkür ediyorum. Allah hepinizden razı olsun. Pazar meselesi, Toroslar’da bir kültürel meseledir. Toroslar’da pazar kurmak, pazardan alışveriş yapmak ekonomik durumu ne olduğuna bakmaksızın önemli. Pazarı gezerken Mezitli ve Yenişehir ilçelerinden gelen yurttaşlarımızla karşılaştım. Buradaki pazar kültürü de onların hoşuna gidiyor...

-“DİĞER İLÇELERDEN DE RAĞBET GÖREN TOROSLARIMIZIN SEMT PAZARLARINI DAHA KALİTELİ VE KONFORLU HALE GETİRECEĞİZ...

Pazarcılar, emekçiler sabah karanlığında başlayıp, akşam karanlığında biten mesaileri ile herkesin ortak tanıdıklarıdır...

Toroslar Belediye Başkanı Abdurrahman Yıldız, Akbelen Mahallesi’nde kurulan semt pazarı yerinde pazarcı esnafıyla buluştu, pazar alışverişi yapan vatandaşlarla sohbet etti. Esnaf ile kahvaltı yapan Başkan Yıldız, taleplerini ve beklentilerini dinledi.

İLÇEMİZDE PAZAR KÜLTÜRÜ VAR...

Mersin Pazarcılar Esnaf Odası Başkanı Abdulhalim Batur ve mahalle muhtarı Merve Meral İnce’nin de katıldığı pazar ziyaretinde yoğun ilgiyle karşılanan Başkan Yıldız, “Bu güzel Halil İbrahim Sofrası için tüm esnaf kardeşlerime teşekkür ediyorum. Allah hepinizden razı olsun. Pazar meselesi, Toroslar’da bir kültürel meseledir. Toroslar’da pazar kurmak, pazardan alışveriş yapmak ekonomik durumu ne olduğuna bakmaksızın önemli. Pazarı gezerken Mezitli ve Yenişehir ilçelerinden gelen yurttaşlarımızla karşılaştım. Buradaki pazar kültürü de onların hoşuna gidiyor. Ürünlerin taze olması, ekonomik olarak da uygun olmasından dolayı pazarlarımız büyük rağbet görüyor. Pazarları, hem esnafımız hem yurttaşlarımız açısından daha konforlu, daha kullanılabilir hale getirmek için elimizden geleni yapacağız. İnsanlarımızın temiz hizmet aldığı, esnafımızın da kolay hizmet sunduğu alanlar oluşturacağız...” dedi.

PAZAR ESNAFININ YANINDA OLAN BAŞKANIMIZA TEŞEKKÜR EDERİZ...

Mersin Pazarcılar Esnaf Odası Başkanı Abdulhalim Batur da esnafın yanında olan Toroslar Belediye Başkanı Abdurrahman Yıldız’a teşekkür ederek, pazar esnafı adına çiçek takdim etti.

Oda Başkanı Batur, “Toroslar halkına hizmet eden bu değerli kardeşlerimizi en kısa zamanda hak ettiği konuma getireceğinize inanıyoruz. Kahvaltı programımıza katıldığınız için teşekkür ediyoruz...” ifadelerini kullandı.