MEZİTLİ’NİN 5 YILLIK YOL HARİTASI VATANDAŞLARIN KATKILARI İLE BELİRLENECEK... | MERSİN MOZAİK

MEZİTLİ’NİN 5 YILLIK YOL HARİTASI VATANDAŞLARIN KATKILARI İLE BELİRLENECEK...

MEZİTLİ’NİN 5 YILLIK YOL HARİTASI VATANDAŞLARIN KATKILARI İLE BELİRLENECEK... mersinmozaik.com

Tuncer, “Mahalle toplantılarımız ile Mezitlimizin5 yıllık stratejisinin belirliyoruz, stratejik plan çalışmaları ile halkımıza yönelik hizmet kalitesi ve kapasitesinin artırılması, hemşehrilerimin memnuniyetinin sağlanması, şeffaf ve hesap verilebilir bir yönetimin ortaya konulması, vatandaşların bizlere maksimum seviyede katkı sağlamasını hedefliyoruz.”

-BAŞKAN TUNCER STRATEJİK PLAN HAZIRLIĞI İÇİN HALKLA BİR ARAYA GELİYOR...

Mezitli Belediyesi kentin geleceğini ortak akılla şekillendirmek amacıyla 2025-2029 Stratejik Plan Hazırlıkları kapsamında Mahalle Çalıştayları’na Atatürk Mahallesi’nde başladı. Mezitli Belediye Başkanı Ahmet Serkan Tuncer’in katılımı ile mahallenin öncelikli sorunları ve fırsatları ele alındı. Başkan Tuncer, “Halkımızla 5 yıllık yol haritamızı birlikte şekillendiriyoruz. Katılımcı belediyecilik ve ortak akıl anlayışımızla, her şey Mezitlimiz, her şey sevgili hemşehrilerimiz için. Toplantılarımız her gün bir mahallede devam edecek, tüm halkımızı katkı sunmaya bekliyorum.” dedi.

Mezitli Belediyesi ‘2024-2029 Stratejik Planı’nın oluşturulması için hazırlık toplantıları gerçekleştirmeye devam ediyor. Muhtarlar ile gerçekleştirilen toplantının ardından mahalle çalıştayları başladı. İlgili müdürlerin ve birim sorumlularının katılımıyla gerçekleştirilen mahalle toplantısında konuşan Başkan Tuncer, yapılacak kapsayıcı çalışma ile Mezitli Belediyesi’nin durum analizinin yapılacağını, strateji geliştirme açısından ne gibi hedefler belirleneceğine karar verileceğini söyledi. Tuncer, bu kapsamda performans programının belirleneceğini, yürütülecek çalışmaların ise izlenme ve değerlendirmesinin nasıl yapılacağını masaya yatıracaklarını söyledi.

Atatürk Mahalle sakinlerinin karşılıklı fikir alışverişinde bulunduğu toplantıda ayrıca yapılacak anket çalışmaları, muhtarlar ve sivil toplum örgütleriyle ilgili konular da görüşüldü. Tek tek söz alan vatandaşlar Başkan Tuncer’e konuyla ilgili önerilerini dile getirdi.

“VATANDAŞLARIN BİZLERE MAKSİMUM SEVİYEDE KATKI SAĞLAMASINI HEDEFLENİYORUZ”

Başkan Tuncer, “Mahalle toplantılarımız ile Mezitlimizin5 yıllık stratejisinin belirliyoruz, stratejik plan çalışmaları ile halkımıza yönelik hizmet kalitesi ve kapasitesinin artırılması, hemşehrilerimin memnuniyetinin sağlanması, şeffaf ve hesap verilebilir bir yönetimin ortaya konulması, vatandaşların bizlere maksimum seviyede katkı sağlamasını hedefliyoruz.” dedi.

Ek küçük resmiEk küçük resmi