BÜYÜKŞEHİR’DEN ÇAMLIYAYLA’DA COŞKULU ETKİNLİK… | MERSİN MOZAİK

BÜYÜKŞEHİR’DEN ÇAMLIYAYLA’DA COŞKULU ETKİNLİK…

BÜYÜKŞEHİR’DEN ÇAMLIYAYLA’DA COŞKULU ETKİNLİK… mersinmozaik.com

Çamlıyayla’da düzenlenen programlara Mersin Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili ve Tarsus Belediye Başkan Yardımcısı Ali Uyan, Çamlıyayla Belediye Başkanı Mehmet Fatih Sofu, Mersin Büyükşehir Belediyesi Tarsus-Çamlıyayla Koordinasyon Şube Müdürü Soner Yetgin, muhtarlar, STK temsilcileri, vatandaşlar ve çocuklar katıldı.

ÇOCUKLARIN EĞLENDİĞİ ŞENLİK PROGRAMI, TÜRK MÜZİĞİ KONSERİYLE ZİRVE YAPTI...

ÇAMLIYAYLA’DA HALAYLARIN ÇEKİLDİĞİ MUHTEŞEM KONSER...

Mersin Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı tarafından, sıcak yaz günlerine renk katan etkinlikler devam ediyor. Yayla turizminin gözde noktalarından Çamlıyayla’da, Büyükşehir Belediyesi tarafından ‘Köy Bizim Şenlik Bizim’ ve ‘Yayla Şenliği’ düzenlendi.

Ardı ardına düzenlenen ve Çamlıyayla Belediyesi önünde bulunan alanda gerçekleşen etkinliklere ilgi çok fazlaydı. Hareketli müzik eşliğinde geleneksel oyunların yanı sıra, atölye çalışmalarının da yapıldığı ‘Köy Bizim Şenlik Bizim’ programında çocuklar doyasıya eğlenirken, Büyükşehir’in ikramlıkları ve hediyeleri ile de mutlu oldular.

Aynı alanda akşam saatlerinde gerçekleşen ‘Yayla Şenliği’nde sahne alan Büyükşehir Belediyesi Türk Müziği Grubu, muhteşem bir konsere imza attı.

Halk Oyunları ekibi ise büyük beğeni topladı. Anadolu’nun dilden dile dolaşan eserlerinin seslendirildiği konsere, vatandaşlar da eşlik etti.

Çamlıyayla’da düzenlenen programlara Mersin Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili ve Tarsus Belediye Başkan Yardımcısı Ali Uyan, Çamlıyayla Belediye Başkanı Mehmet Fatih Sofu, Mersin Büyükşehir Belediyesi Tarsus-Çamlıyayla Koordinasyon Şube Müdürü Soner Yetgin, muhtarlar, STK temsilcileri, vatandaşlar ve çocuklar katıldı.

Uyan: “Büyükşehir, vatandaşlarımızın ihtiyacı olan tüm hizmetleri yerine getiriyor...”

Mersin Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili ve Tarsus Belediye Başkan Yardımcısı Ali Uyan, sosyal etkinliklerin kent geneline renk kattığını ifade ederek, “Mersin Büyükşehir Belediyemizin her alandaki çalışmaları devam ediyor. Yol da yapıyor, park da yapıyor, katlı kavşak da yapıyor, kaldırım da yapıyor. Yani Anamur’dan Çamlıyayla’ya kadar vatandaşlarımızın ihtiyacı olan hizmetleri yerine getiriyor. Tüm bunların yanı sıra, sosyal ve kültürel etkinliklerle de sizleri kıymetli sanatçılarımızla buluşturuyor. Böylece de gecelerimizin ve günlerimizin güzel geçmesine vesile oluyor. Bu bağlamda Mersin Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Vahap Seçer’e; sizlerle bir araya gelmemize vesile olduğu için teşekkür ediyoruz. ” dedi.

Sofu: “Bizim en büyük gücümüz ve desteğimiz, Mersin Büyükşehir Belediyesi...”

Çamlıyayla Belediye Başkanı Mehmet Fatih Sofu ise, Başkan Vahap Seçer’e ilçeye verdiği hizmetlerden dolayı teşekkür ederek, “Çamlıyayla hizmet istiyor, Çamlıyayla hizmete daha rahat ulaşmak istiyor. Bunda da bizim en büyük gücümüz ve desteğimiz, Mersin Büyükşehir Belediyesi ve Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Vahap Seçer’dir. Dolayısıyla Başkanımıza, şimdiye kadar vermiş olduğu ve bundan sonra da vereceği desteklerden dolayı teşekkür ediyorum. ” diye konuştu.

Muhtar Yılmaz: “Bu tür şenlikler, insanları birbirine daha çok bağlıyor...”

Çamlıyayla’ya bağlı Cumayakası Mahallesi Muhtarı Ahmet Yılmaz, etkinlikleri çok güzel bulduğunu ifade ederek, “Büyükşehir Belediye Başkanımız Vahap Seçer’e, ekibine ve Çamlıyayla’ya hizmet veren herkese teşekkür ediyorum. Vahap Bey, bu konuda gerçekten çok güzel bir Başkanlık yapıyor. Böyle şenlikler, insanları birbirine daha çok bağlıyor. ” dedi.

Muhtar Akkuş: “Büyükşehir’in etkinliği bizlere moral oluyor...”

Çamlıyayla’ya bağlı Çayırekinliği Mahallesi Muhtarı Naile Akkuş ise, her iki etkinliğin de güzel geçtiğini kaydederek, “Çocukların eğlenceli, halkın iç içe olduğu bu program için Vahap Bey’e teşekkürler. Çocuk etkinliğimiz çok güzel oldu. Çocuklar çok eğlendi. Bu etkinliklerin devamını Başkanımızdan istiyoruz. Büyükler için düzenlenen etkinlik de bizlere moral oldu. ” diye konuştu.

Vatandaşlar etkinliklerden duyduğu memnuniyeti dile getirdi...

Yaylacı vatandaşlardan Aslı Akkurt, etkinliğe misafirlerini de getirdiğini vurgulayarak, “Burası küçük bir yer gibi görünüyor, ama çok yoğun. Misafirlerim İstanbul’dan geldi ve ben direkt buraya getirdim. Çok memnunlar. Bu tip etkinliklerin sürekli olmasını istiyoruz. Belediye Başkanı’na teşekkür ediyorum. ” şeklinde konuştu.

Fırsat buldukça Büyükşehir Belediyesi’nin tüm etkinliklerine katılım gösterdiğini söyleyen İlkay Serçe ise, “Büyükşehir’in hizmetlerinden çok memnunuz. Şenliklerine sürekli katılıyorum. Halkımız için çok faydalı şeyler yapıyor. Vahap Başkanımızın bütün etkinliklerinden çok memnunum. Çok başarılı bir Başkanımız var. ” dedi.

İstanbul’dan Çamlıyayla’ya gelen Rüzgar Deli, Çocuk Şenliği’ni çok beğendiğini belirterek, “Bence güzel bir etkinlik oldu. Çocuklar için de halat çekme yarışması yapıldı. Ortam çok güzel ve çok sayıda insan gelmiş. ” dedi.

Çamlıyayla’da yaşayan Selma Demirel de memnuniyetini dile getirerek, “Çok memnunuz. Çocuklar için eğlenceli, güzel programlar oldu. Çamlıyayla’nın yerlisiyiz. Önceden böyle programlar yoktu. ” ifadelerini kullandı.

8 yaşındaki Nehir Aydın, şenlikte çok eğlendiğini söyleyerek, “Çok iyi eğlendim. Burayı da çok sevdim. Şarkılar söyledim. Burada etkinlik olduğu için çok mutluyum ve çok teşekkür ederim. ” diyerek duygularını dile getirdi.