BAŞKAN YILDIZ, YENİ EĞİTİM ÖĞRETİM YILINDA ÖĞRENCİLERE BAŞARILAR DİLEDİ... | MERSİN MOZAİK

BAŞKAN YILDIZ, YENİ EĞİTİM ÖĞRETİM YILINDA ÖĞRENCİLERE BAŞARILAR DİLEDİ...

BAŞKAN YILDIZ, YENİ EĞİTİM ÖĞRETİM YILINDA ÖĞRENCİLERE BAŞARILAR DİLEDİ... mersinmozaik.com

Yıldız, “Okulunuzu ve yaşamınızı sevin. Kendinize dair umutlar besleyin. Emin olun, bugün içinden geçtiğimiz dar boğaz ve yaşadığımız sıkıntılar ilelebet devam etmeyecek. Çok yakın bir zaman içerisinde bütün bu sorunları hep beraber aşacağız. Onun için derslerinize daha çok çalışmanız gerektiğini biliyorsunuzdur. Bu çerçevede, bütün öğrencilerin 2024-2025 eğitim öğretim yılını kutluyor ve üstün başarılar diliyorum.”

9 Eylül 2024 tarihinde başlayan yeni eğitim öğretim yılı, Toroslar’da büyük bir coşku ve heyecanla karşılandı. Okulların açılmasıyla birlikte ders zilleri çaldı ve öğrenciler, uzun bir yaz tatilinin ardından sıralarına geri döndü.

Toroslar Belediye Başkanı Abdurrahman Yıldız, yeni eğitim öğretim yılında öğrencilere başarılar diledi. Başkan Yıldız, “Yeni eğitim-öğretim yılının tüm öğrencilerimiz, öğretmenlerimiz ve velilerimiz için sağlıklı, verimli ve başarılarla dolu geçmesini temenni ediyorum” dedi.

“DAHA FAZLA ÇALIŞMA DAHA FAZLA EMEK...”

Öğrencilere hitaben konuşan Başkan Yıldız, “Toroslar’da birçok alanda olduğu üzere eğitim alanında da yaygın sorunlarımız var. Maalesef, okula erişim oranında bile diğer ilçelerimizle kıyasladığımızda Toroslar ilçesinde yaşayan çocuklarımızın okula erişimlerinde ciddi sorunlar var. Ama hiçbiriniz moralinizi bozmayın. Her biriniz hangi okulda okuyorsanız, neyin eğitimini alıyorsanız, daha fazla çalışın ve hayata tutunmak için, kendiniz için, ülkemizin ve ailenizin geleceği için daha fazla çalışın, daha fazla emek harcayın, daha fazla alın teri dökün.” ifadelerini kullandı.

“BÜTÜN ÖĞRENCİLERE BAŞARILAR DİLİYORUM...”

Nitelikli ve özgür eğitimin önemine değinen Başkan Yıldız, “Okulunuzu ve yaşamınızı sevin. Kendinize dair umutlar besleyin. Emin olun, bugün içinden geçtiğimiz dar boğaz ve yaşadığımız sıkıntılar ilelebet devam etmeyecek. Çok yakın bir zaman içerisinde bütün bu sorunları hep beraber aşacağız. Onun için derslerinize daha çok çalışmanız gerektiğini biliyorsunuzdur. Bu çerçevede, bütün öğrencilerin 2024-2025 eğitim öğretim yılını kutluyor ve üstün başarılar diliyorum.” diye konuştu