VALİ TOROS HAYVANLARI KORUMA KURULU TOPLANTISINDA... | MERSİN MOZAİK


VALİ TOROS HAYVANLARI KORUMA KURULU TOPLANTISINDA...





Tarih: 31 Ekim 2025 Cuma 16:11

Toplantıda, sahipsiz hayvanların barındırılması ve sahiplendirilmesi konularında il genelinde yürütülen çalışmalarla ilgili değerlendirme ve bilgi alışverişinde bulunuldu.

Mersin Valisi Atilla Toros başkanlığında, 5199 sayılı Hayvanları Koruma Kanunu kapsamında İl Hayvanları Koruma Kurulu Toplantısı gerçekleştirildi. 

Toplantıda, Doğa Koruma ve Milli Parklar 7. Bölge Müdürlüğü tarafından yapılan sunumun ardından hayvan bakımevlerinin mevcut durumu, koşullarının iyileştirilmesi ile insan, hayvan ve çevre sağlığı açısından sahipsiz hayvanların rehabilitasyonu, barındırılması ve sahiplendirilmesi konularında il genelinde yürütülen çalışmalarla ilgili değerlendirme ve bilgi alışverişinde bulunuldu.


 



ANASAYFA
HABER ARŞİVİ


KÜNYE


İLETİŞİM

mersinmozaik.com © Copyright 2023-2025 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden
yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.


URA MEDYA