|
VALİ TOROS, ŞEHİTLİK PROGRAMINDA... |
|
|
|
|
Tarih: 29 Ocak 2026 Perşembe 17:56 |
|
Toros, kahraman şehidin kıymetli annesi Ayla Çiğa’ya ve ailesine sabır ve başsağlığı dileklerini ileterek, aziz şehidin fedakârlığının asla unutulmayacağını ifade etti. |
|
Mersin Valisi Atilla Toros, 27.01.2016 tarihinde Diyarbakır’da Şehit olan Piyade Yüzbaşı Yiğitcan Çiğa’nın şehadetinin seneidevriyesi dolayısıyla Şehitlikte düzenlenen programa katıldı. Kur’an-ı Kerim tilavetinin ardından, Şehit Yiğitcan Çiğa başta olmak üzere vatan toprağına emanet edilen tüm şehitler için dualar edildi; kahramanlar rahmet, minnet ve şükranla yâd edildi.
Toros, kahraman şehidin kıymetli annesi Ayla Çiğa’ya ve ailesine sabır ve başsağlığı dileklerini ileterek, aziz şehidin fedakârlığının asla unutulmayacağını ifade etti.
|
|
|
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM mersinmozaik.com © Copyright 2023-2026 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. URA MEDYA |