Sosyal Demokrasi Derneği yönetimi ziyaretlerini sürdürüyor | MERSİN MOZAİK

Sosyal Demokrasi Derneği yönetimi ziyaretlerini sürdürüyor

Sosyal Demokrasi Derneği yönetimi ziyaretlerini sürdürüyor mersinmozaik.com

Yönetim olarak uyum içinde çalıştıklarını vurgulayan A.Galip Özkan, hedeflerinin demokrasiye katkı vermek olduğunu yineledi.

Öğle üzeri saat13.00’de Atatürkçü Düşünce Derneğini, Ziraat Mühendisleri Odası’nı ve15.00’te Meigder ziyaret eden SDD Yönenetimi görüş alışverişinde bulundu.

Sivil toplum örgütlerini demokrasinin vazgeçilmez unsurları olduğunu belirten A.Galip Özkan çalışmaların rayına oturduğunu söyledi.

Yönetim olarak uyum içinde çalıştıklarını vurgulayan A.Galip Özkan, hedeflerinin demokrasiye katkı vermek olduğunu yineledi.

Sosyal Demokrasi Derneği’nin fikir üretip öneri sunduğunu vurgulayan A.Galip Özkan Merisinmozaik.com’a yaptığı açıklamada,”Arkadaşlarla yaptığımız toplantıda alınan karar gereği programa uygun olarak temaslarımızı sürdürüp fikir alışverişinde bulunuyoruz.Henüz yeniyiz  ileriki günlerde durum netleşip yoluna girecektir. Verdiğimiz  söze uygun olarak önceki ve mevcut yönetim kurulu arkadaşlarımızla birlikte hareket ediyoruz. Bizim fikirlere ihtiyacımız var. Her görüş bir penceredir Hedefimiz, ekonomik, sosyal ve siyasal yönden içinden geçtiğimiz sıkıntılı süreçte demokrasiye katkı sağlamak. Yurt genelinde örgütlü olan Sosyal Demokrasi Derneği, fikir üretip öneri sunar. Mersin önceliğimizdir. Mümkün olduğunca geniş çevreye ulaşıp temaslarımızı sürdürme kararlığıyla hareket ediyoruz. Her koşulda mutlaka yapılacak işler vardır.“şeklinde konuşarak umutlu olduklarını söyledi.