Seçer Hataylılarla buluştu | MERSİN MOZAİK

Seçer Hataylılarla buluştu

Seçer Hataylılarla buluştu mersinmozaik.com

Büyükşehir Belediye Baskanı Seçer"Sorumluluk bilinci ile görev aldığımız 3 yılımızı geçirdik. İnşallah kalan süremizde de bu sorumluluk duygusuyla çok daha fazla çalışarak, elimizden geleni değil, gereğini yapacağız."

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Hataylılar Kültür ve Dayanışma Derneği’nin geleneksel dayanışma etkinliğinde vatandaşlarla bir araya geldi.

Ülkenin geleceği, daha aydınlık yarınlar ve daha demokratik bir toplum için çalışmanın zorunluluk olduğunu vurgulayan Başkan Seçer,“Her şey sizler, evlatlarımız, geleceğimiz için”dedi.

Pedias Consept’te düzenlenen geleneksel dayanışma ve kaynaşma yemeğinde alkışlarla karşılanan Başkan Vahap Seçer, Van’da gerçekleştirilen Belediye Başkanları Çalıştayı’ndan Mersin’e döner dönmez etkinliğine katıldığını ifade ederek“Biz çalışıyoruz. Sizler için ülkemizin geleceği, daha aydınlık yarınlar, daha demokratik bir toplum için çalışmak zorundayız. Her şey sizler için. Her onur, şeref, namus sahibi siyasetçi için bu büyük bir sorumluluktur. Bu sorumluluk bilinci ile görev aldığımız 3 yılımızı geçirdik. İnşallah kalan süremizde de bu sorumluluk duygusuyla çok daha fazla çalışarak, elimizden geleni değil, gereğini yapacağız. Bu konuda herkes rahat olsun. Her şey sizler, evlatlarımız, geleceğimiz için...”şeklinde konuştu.