Rota Yelken kendi rüzgarını estiriyor... | MERSİN MOZAİK

Rota Yelken kendi rüzgarını estiriyor...

Rota Yelken kendi rüzgarını estiriyor... mersinmozaik.com

Cengiz Sönmez,"Haziran ilk grubumuzu başarı ile tamamladık. Gençlerimiz katılım sertifikalarını aldılar. Sporcu lisansları için başvurularınızı yaptık. .."

Deniz ve yelken sporunu sevdirme çalışmaları kapsamında etkinliklerini sürdüren Mersin Rota Yelken Kulübü'nün sezon programı verimli geçiyor...

Düzenledikleri etkinlikler Mersinlilerin taktirini toplayan Mersin Rota Yelken Kulubü, özellikle çocuk ve gençlere yelken sporunu sevdiriyor.

Deniz tutukunu Mersinlileri kurslara katılmaya çağıran Kulüp Başkanı Cengiz Sönmez,"Haziran ilk grubumuzu başarı ile tamamladık. Gençlerimiz katılım sertifikalarını aldılar. Sporcu lisansları için başvurularınızı yaptık. Şimdi yeni kurs zamanı. 4 ile 8 temmuz arası yapılacak kursa ,bayram sebebi ile bir hafta ara verilecek ve daha sonra 18nde başlayacak kurs, 22 temmuzda sertifika verilerek sona erecek. HAYDİ MERSİN YELKENE..."çağrısını yineledi.

Gördükleri ilginin Mersin Yelken Sporunun gelişimi adına umut verici olduğunu vurgulayan Sönmez, 0531 936 88 55 telefonla kendilerine ulaşılabileceğini bildirdi.