A. Galip Özkan,” Cumhuriyet Halk Patisi Ülkemizin tarihiyle özdeştir…“ | MERSİN MOZAİK

A. Galip Özkan,” Cumhuriyet Halk Patisi Ülkemizin tarihiyle özdeştir…“

A. Galip Özkan,” Cumhuriyet Halk Patisi Ülkemizin tarihiyle özdeştir…“ mersinmozaik.com

Özkan, "99 Yıldönümünü kutladığımız, yurttaşlarımızla iç içe olan Cumhuriyet Halk Partisi’nin iktidarı da uzak değil. Partimiz üzerine oynanan tüm oyunları etkisiz kılarak daha uzun yıllar Türkiye Cumhuriyeti’nin güvencesi olmaya devam edecektir..."

Sosyal Demokrasi Derneği Mersin Şubesi yönetici ve üyeleri Cumhuriyet Halk Partisi’nin 99. Kuruluş yıldönümüne katıldılar.

Müdafa-i Hukuk Cemiyeti’nin devamı olan Cumhuriyet Halk Partisi’nin dünyada örneğine pek rastlanmadığını belirten Sosyal Demokrasi Derneği Mersin Şubesi Başkanı A.Galip Özkan, kutlamaların birlik beraberlik atmosferi içinde geçtiğini söyledi.

Türk siyasi tarihinden çok sayıda düzen partisinin iz bırakmadan silinip gittiğine dikkat çeken A.Galip Özkan,Müdafa-i Hukuk Cemiyeti’nin devamı olan Cumhuriyet Halk Partisi savaş meydanlarından kurulup kurumsallaşmıştır., yani ülkemizin tarihiyle özdeştir. Düzen partileriyle mukayese etmek haksızlıktır. Ülke dara düştüğünde iktidarda olmasa bile gözler Cumhuriyet Halk Partisi’ne çevrilir. Yerel ölçekte söz sahibi konumundaki Sosyaldemokrat belediyeler, tüm engellemelere karşın her alanda ürettikleri hizmetlerle vatandaşlarımızın sorunlarını çözüyorlar. 99 Yıldönümünü kutladığımız, yurttaşlarımızla iç içe olan Cumhuriyet Halk Partisi’nin iktidarı da uzak değil. Partimiz üzerine oynanan tüm oyunları etkisiz kılarak daha uzun yıllar Türkiye Cumhuriyeti’nin güvencesi olmaya devam edecektir. Geride Kalan 99 yıl sürecince başata Kurucumuz Mustafa Kemal olmak üzere partimize emek verenlerin tümünü saygıyla anarken, işbaşında bulunanlara da Sosyal demokrasi derneği olarak başarılar diliyoruz…”dedi.